Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

IMO to iste sa tymto threadom snazime povedat aj my chlapi.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Fabo napísal:IMO to iste sa tymto threadom snazime povedat aj my chlapi.
Co, ze sa obliekas tak aby sa na Teba ini chlapi pozerali?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

axXis napísal:Co, ze sa obliekas tak aby sa na Teba ini chlapi pozerali?
ehm?
zas nevravím, že sa musíme rovno zmaľovať ako veľkonočná kraslica a natlačiť sa do extra minisukni jak jaternička...
got it?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:ehm
weronyka napísal:milí páni, nechcite mi navravieť, že sa vám viac páči naobliekaná babenka v roláčiku a voľných gatiach... :lol: my to robíme len pre zdravý vývoj vašich očiek, proste nám je humánnosť daná od prírody, tak prečo nevyhovieť svojim blízkym? :D zas nevravím, že sa musíme rovno zmaľovať ako veľkonočná kraslica a natlačiť sa do extra minisukni jak jaternička... :)
Fabo napísal:IMO to iste sa tymto threadom snazime povedat aj my chlapi.
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Eritrea napísal: ale zase pytam sa stoji takto nabaleny chlap niekde na diske, v bare a pod za to ???...pre mna nie..preto to nerobim, preto tam nechodim ..a preto sa az tak nevyznam medzi takymi to "pipkami" a ich trikmi
Načali ste tu pomerne praktické tému, dokonca som sa niekedy videl v tých opísaných situáciach, keď stretávam takto oblečené teenky. Myslím, že tie dievčatá sa chcú iba páčiť, no ich hlavičky si fakt neuvedomujú, že niekedy to na nás vplýva dvojzmyselne. Ale dobrá kamarátka mi porozprávala aj o tom ako niektoré dievčatá lovia, nazvala to tuším tromfy.Vtedy som sa musel zamyslieť, že či vážne je chlap lovec od prírody :lol: Ale nech. Ja tu nebudem moralizovať, aspoň sa mi chlapy máme načo pozerať. Na vzťah si máme možnosť vybrať.

K tebe Eritrea: Neber to ako urážku, ale hovoríš dve na tri. Na disco a do klubov nechodia len tie pipky a ku**vníci, ktoré/rých nestoji zato zbaliť. Sú to takí ľudia ako ty,alebo ja, ktorí sa idú večer po práci, štúdiu zabaviť. To že tam ty nechodíš vidno, je to tvoja vec. Ja som svoju priateľku našiel tiež takto a nevymenil by som ju za nič.
tomasqo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasqo »

No pekne :)

dne som videl v obchode, a to nieje teplo ale prsi, dievca oblecene tak ze vystrih asi 20 cm a tam minisuknicka. Toto uz nebude kvoli tomu ze jej je teplo :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

weronyka napísal:milí páni, nechcite mi navravieť, že sa vám viac páči naobliekaná babenka v roláčiku a voľných gatiach... :lol: my to robíme len pre zdravý vývoj vašich očiek, proste nám je humánnosť daná od prírody, tak prečo nevyhovieť svojim blízkym? :D zas nevravím, že sa musíme rovno zmaľovať ako veľkonočná kraslica a natlačiť sa do extra minisukni jak jaternička... :)
ďakujem pekne za taký vývoj očiek ktorý končí rozbitým nosom lebo narazim do stlpu keď sa obzerám
tomasqo napísal:No pekne :)

dne som videl v obchode, a to nieje teplo ale prsi, dievca oblecene tak ze vystrih asi 20 cm a tam minisuknicka. Toto uz nebude kvoli tomu ze jej je teplo :D
menej namoknutého oblečenia skôr uschne ;)
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

audiotrack: noštek možno rozbitý, ale očká sa vyvíjajú ďalej... všetko má svoju daň... :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Odhliadnúc od toho, že pôvodná otázka sa tu už vôbec nerozoberá (už na ňu bolo niekoľkokrát zodpovedané), ale začala sa rozoberať otázka "Prečo sa dievčatá obliekajú vyzývavo?". Pôvodnej otázke som udelil HOI štatút, no túto už neobídem.
Aspektov, prečo sa dievčatá obliekajú pekne je niekoľko, uvediem ich v poradí podľa závažnosti. Vyhnem sa však prípadom extrému, aké sú na obrázkoch od tomasqa.

1: Chcú sa páčiť. Základný a prvý dôvod, čo zrejme každému napadne. Chcú sa páčiť potencionálnym partnerom a pokiaľ na svojom tele cítia pohľady okolia pekne to zdvíha sebavedomie z titulu, že sú chcené / obdivované. Minimalizácia oblečenia pravdepodobne nastala kvôli liberalizácii spoločnosti v posledných desaťročiach a aj z dôvodu praktického (čoraz teplejšie letá). Pokiaľ by holky z fotiek, čo uviedol tomasqo hentak vyšli na ulicu ešte v 19om storočí určite by vedeli čo je to byť v koži Jána Husa...

2: Dobrý pocit. To je elementárna vec, že v pekných šatách sa cítim lepšie jak vo vreci od zemiakov. Tým, že si v zrkadle povieme, že vyzeráme dobre automaticky pozdvihujeme svoje sebavedomie a cítime sa istejšie. (Blbé je však to, pokiaľ človek stratí zmysel pre sebakritickosť...)

3: Konkurencia. Ako už bolo spomenuté, pokiaľ sa ide do spoločnosti medzi ľudí nastáva sociálny boj. A dievčatá v ňom veľmi obozretne využívajú svoje zbrane, aby na seba upútali viacero pohľadov a tak zatienili svoje potenciálne sokyne.
Vo všetkých prípadoch zdôrazňujem, že ide o vec vkusu danej dievčiny a každý aspekt je braný, že dotyčná pozná svoje možnosti (a proporcie) a vie sa vkusne obliecť. Prípady, kedy dievčina svieti jak neón z "Red Light District" sú výsmechom vkusu. A prečo sa tak obliekame my, chalani? Z tých istých základných dôvodov.
Dôvody ako: "je im teplo" apod. považujem za individuálne a mierne alibistické...
(inak prečo unlock?)
//(copy that)
//thx
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

jin: Pretoze hojko povedal, ze bude unlock.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Karmu naozaj nezvyknem riesit, ale clovek, ktory mi poslal tu co je v prilohe za tento prispevok musi mat nejaku slusnu psychicku vadu a urcite by nebolo ani zle keby sa sam zamyslel nad tym kto z nas dvoch je viac nadrzany...
jeez fuck ako len neznasam sexistickych curakov :?
tato nieje oblecena vyzyvavo ale ako p*ca :wink:
edit:// a keby aj isla na plaz nic to nemeni na fakte, ze je oblecena ako pi*a :wink:
Prílohy
karma.JPG
tomasqo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasqo »

Diky za unlock hojko
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

fizz napísal:Ono treba mat iste miery. Da sa obliect aj sukna, co ma 20cm, aj tricko s vystrihom naraz a dievca nemusi vyzerat ako posledna kur*a. Treba vediet kam si to mozem obliect, ako sa k tomu namalovat a vediet, ze je nevhodne aby mi v 20 cm sukni padali kazdu chvilu na zem veci pricom mna tak bolia kolena, ze ich pri zohynani sa ich nemozem ohnut.
A zeny sa tak vacsinou obliekaju kvoli zenam, to, ze sa za nimi obzeraju chlapi je zase len provokacia inych zien...
Viete ake je skvele stretnut byvalu spoluziacku, ktoru neznasate, rozprava ako ona zere na obed zeleninove salaty pri tom ako vy prezuvate chipsy vecer o desiatej a za tri minut pocuje ako vam nejaky cudzi chlap rozprava aka ste neskutocne krasna? Neuveritelne... Hlavne to, ako sa potom ona na vas diva.
To iste tu povedalo viacero ľudí eritrea, takže to už nepoprieš, nakoniec na tom bude dačo truth :P ... Baby sa tak obliekajú kvôli babám, čo to robí s nami mužmi je len vedľajší produkt týchto pretekov :king: (no dobre tak trošku viac)
//jin skvelý príspevok
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

akurat mam na predajni jednu taku holcicku
:) dobre sa na to kuka :) ale pre mna zakazane ovocie :)

a obliekaju sa preto tak aby si mohli navzajom zavidiet Baby (tak ako tu spominate aj moj nazor) ale urcite aj preto aby sa pacili chalanom
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Cele zenske sebavedomie stoji len na tom ci je zena ziadana
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

A čo narcizmus?? :roll:
Tu nejde ani tak o žiadanosť ako o odozvu okolia nie len na to, ako žena vyzerá, ale aj na to, čo robí a podobne. Z môjho okolia mám pár príkladov, kedy žena vážne nie je žiadaná, no sebavedomie má vyššie, ako Empire State....
Samozrejme žiadanosť je veľmi silným nástrojom na podporu sebavedomia. Keď však niekto žiadanosť nevníma, tak si ju kompenzuje inak (neberme do úvahy prípady extrémneho alturizmu).
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

pretoze to tak je uz roky... a roky.. kazda baba chce vyzerat pekne, a nemusi hned chcet vztah.. alebo nieco podobne..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ako pisal t0m4s3 par stran dozadu a prirovnal to k tomu vtipu. Baby sa predbiehaju zatial co my muzi drzime spolu. A tak ako su niektore veci, ktore robia muzi nepochopitelne pre zeny tak tak su niektore veci, ktore robia zeny nepochopitelne resp. malo pochopitelne pre nas. :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Tuto je o tom zaujímavý článok: http://magazin.atlas.sk/vztahy-a-sex/vz ... vidia-inak
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

To je úplne jednoduché:

1. Pretože ženy sa o svoj vzhľad a o seba starajú oveľa viac ako muži.
2. Pretože, chcú vyzerať dobre, potrpia si na to, sú na seba veľmi kritické.
3. Preto ženy stále túžia vyzerať dobre, zvyšujú si tým sebavedomie. A keď vedia, že priťahujú pohľady robí im to dobre.
4. Pretože ženy rady zvádzajú nie priamo, ale nepriamo, to znamená napr. aj oblečením(výstrih, sukňa... )
5. Pretože ženy aj keby chceli sex potrebujú na to viac času, tak za prvé si viacej vyberajú a za druhé ženy si viac potrpia na tie hry a reči okolo toho, zvádzanie atď. Tak nečakaj že každá baba čo sa vyzývajšie oblečie Ti hneď roztiahne nohy :D
6. A samozrejme ženy proste častokrát rady len tak provokujú alebo provokujú aby Ťa potom mohli odpálkovať.

Ale k téme ešte dodám, že zase nechápem ženy čo si dajú na seba toho minimum a niekedy nielen v lete, lebo v lete to ešte pochopím ale keď viem že nemusí mať výstrih a vidím že jej nevidno už len bradavky a potom sa sťažuje že každý čumí alebo každý je nadržaný tak to nepochopím :) Do výstrihu sa pozrie aj iná žena aj malé decko lebo to väčšinou bije do očí tak či tak.

Ale to je jedno ako súvisí sex s oblečením,proste sa tak oblečú lebo to chcú a cítia sa tak dobre, ale hlavne je jedno či chcú sex alebo nie, ale proste majú svoje ženské zbrane v rukách :D

//edit: Takže hlavný cieľ je hlavne vyzerať dobre hlavne pre jej dobrý pocit, priťahovať pohľady a zvýšiť si sebavedomie, všetko ostatné je vedľajší efekt.
Napísať odpoveď