vitaj v klubeMrk napísal:nie nepredal, pretoze ako som uz pisal mozno s prichodom datacu sa vratim do hry...
teraz fakt nemam dvovod hrat
4/5 venge 1/5 merci u mna. nie len guardiany ti treba ale aj lepsi ostatny equip, predsalen z vacsej casti S1ka uz moc nestaci. a mna by bol problem dat lock ma nema ako ukitovat podavam si aj full S3ky takzeMrk napísal:je tam co dobiehat, napr grindovat BG kvoli honoru a pobrat guardiany, popripade este mercill dyku, ale uz neni ako a aj keby bolo tak to mam v pi*i bo tie BG ak niesi premade tak to je uplne na hovno...nuz neviem aky mas ty equip, ale warra podla miesta nebol problem dat, ak si ho clovek dokaze ukitovat tak neni problem si dat hocico
no na headu som neni pysny ani trochu, ale nechcelo sa mi kupovat venge a na 1700 sa mi nechcelo hrat, S1 je este tusim dyka co je tiez slabota, ale na inu sa mi nechcelo farmit honor, a rating som nemal a ani body, hovorim ak si ta je mozne ukitovat, v duely len tak 1v1 0 bodov, ale v arene ked ostanem ja a warr tak si beham okolo stlpika dotky tikaju, drzi sa na tebe CoEx , ale nie vzdy sa to podariSchYzo napísal:4/5 venge 1/5 merci u mna. nie len guardiany ti treba ale aj lepsi ostatny equip, predsalen z vacsej casti S1ka uz moc nestaci. a mna by bol problem dat lock ma nema ako ukitovat podavam si aj full S3ky takze
/edit: dodavam armory link ako dokaz http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... mer&n=Exia
no ak vies za locka hrat tak potom ok nemusis mat imba equip, ale mna by si nedostal ani tym ze sa budes za stlpom schovavat v arene, staci ze sa ti dostanem k telu raz, dam ti hamstring, tri rany a si doleMrk napísal:protect pala je uuplne na hovno do pvp
no na headu som neni pysny ani trochu, ale nechcelo sa mi kupovat venge a na 1700 sa mi nechcelo hrat, S1 je este tusim dyka co je tiez slabota, ale na inu sa mi nechcelo farmit honor, a rating som nemal a ani body, hovorim ak si ta je mozne ukitovat, v duely len tak 1v1 0 bodov, ale v arene ked ostanem ja a warr tak si beham okolo stlpika dotky tikaju, drzi sa na tebe CoEx , ale nie vzdy sa to podaria z akej vacsej casti s1 ? s1 je je len hlava a dyka...
edit: este aby som dodal preco som nemakal viac na equipe...tak to preto ,lebo areny som odohraval tak 15 tyzdenne kde sa moc zvysit rating neda, a hlavne grindovanie BG-cok to bolo nuda, mojich tusim 498 ressil , 13k hp a nieco cez 1000, mozno 1050 ked som mal peta vonku spell dmg, s tym som bol spokojny a stacilo mi to na gangovanie pve lam co isli napr do sunwellupopripade tych co si robili daily Q atd...world pvp to bolo moje...a jak tak kukam tak ano priznavam mam 3 veci s S1 ktore by bolo treba vylepsit
ani keby mal neviem jaky eq tak jak sa mu dostanes k telu tak je dole, predsa clothaka s 2handom len tak das na 3-4 rany, ale ak na teba zacne castit uz z dialky tak vela stastiaSchYzo napísal:no ak vies za locka hrat tak potom ok nemusis mat imba equip, ale mna by si nedostal ani tym ze sa budes za stlpom schovavat v arene, staci ze sa ti dostanem k telu raz, dam ti hamstring, tri rany a si dole