piskanie pc
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
piskanie pc
Piska mi pc ked mam zapnuty prehliadac...ale akonahle prepnem na plochu piskanie prestane a ked vratim na prehliadac znova zacne!
v com to moze byt
v com to moze byt
Re: piskanie pc
a to ti píska v reprákoch alebo rovno v bedni???easton napísal:Piska mi pc ked mam zapnuty prehliadac...ale akonahle prepnem na plochu piskanie prestane a ked vratim na prehliadac znova zacne!
v com to moze byt
-
Point
Professional
vo windowse ti piska aj ked otvoris okno? obycajne nejaku zlozku? abo ked ju napr scrollujes? .. mne to robilo a pomohlo mi ked som v nastaveniach zvuku vypol CD-player .. ale robilo mi to len s novsimi drivermi od grafiky .. tak skus aj tie preinstalovat .. neviem sice co to moze mat spolocne ale mne to pomohlo
-
Clean_Up
Professional
PC mi zacal vydavat cudny zvuk
nieje to cisto piskanie ale je to nieco take ako jemne brucanie + dotoho jemne piskanie. Prejavuje sa to najme ked je PC dlhsiu dobu vypnuty (napr. cez noc) a rano ked ho zapnem tak zacne vydavat ten zvuk. Ten zvuk trva od zapnutia PC a prestane asi tak 1min. po nabehnuti plochy (ten cas som odhadol len priblizne lebo je to zakazdym iny casovy interval, ale vzdy dost podobny zhruba ta 1min. +/-) Zaujimave je ze ten zvuk vydava iba vtedy ak je PC zatazeny. Na PC mam klasicku diodu ktora svieti / blika podla toho ako pracuje PC a ten zvuk PC vydava presne vtedy ked svieti / blikla aj ta dioda. Ked dioda nesvieti / neblika tak ani ten zvuk PC nevydava. Dufam ze pochopite ako som to myslel
Dik
-
xH4wK
Re: piskanie pc
ten zvuk sposobuju kondenzatori v zdroji.. a ako si pisal pri vacsej zatazi a ked sa zapina PC a trva to pokial sa zdroj trocha nezahreje