kde su HLASKY Z POKECU?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Pezzo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

kde su HLASKY Z POKECU?

Príspevok od používateľa Pezzo »

ja nevim ci ja som slepy alebo kde je problem, ale proste som to nevidel.... kde zmizla ta tema z vtipov?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja som si to tiež všimol a hneď som píšal hojkovi, či to tam je, alebo kde to vlastne je.. Povedal mi, že sa na to pozrie, ale odpoveď, či to tam je, alebo nie je som už nedostal. Teda napísal mi, že to tam nie je a že to musel niekto omylom vymazať.. :) Alebo tak nejak. Ale stále to tam nie je.. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Niekto to musel omylom zmazat. Ale ak mam pravdu povedat, tak neviem ci sa oplati ta tema obnovovat zo zalohy, pretoze to bolo stale o tom istom a nebolo tam nic vtipne. Prispevky o sexe ci mladych teenagerov mozno poslednu desiatku stran a castokrat tam boli len vulgarne prispevky (hlasky), ktore som aj tak zmazal.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

nooo niekedy sa tam dalo nasmiat.. a dnes si idem oci vyocit a nikde nic.... :-(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

občas rozmýšlam či by nebolo dobre založiť aj na pokeci miestnosť "hlášky z hojka"
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dovolim si pripojit svoje vyjadrenie: ta tema mi nebude chybat, vtipne prispevky tam boli iba na zaciatku, potom sa to uz opakovalo a ani to neoblo velmi vtipne, vzdy to bolo len o tom, co spomenul Hojko. Podla tam bolo tak 90% prispevkov iba posthunt a podobne hlasky sa vo vacsej miestnosti na pokeci opakuju kazdych par minut. Keby ma zaujimali, tak by som na pokec chodil, ale kedze ma nezaujimaju, tak nechcem aby pokec chodil za mnou na forum.
Tych par kvalitnych hlasok mi urcite chybat nebude.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

tak tak..zbytocnost :) Pokec je sam o sebe zbytocnost ..nie ho este rozsirovat na diskusne fora :P
Zamknuté