ako poslat virus na ip adresu?
-
Začiatok Konca
Professional
koniecFilipito napísal:no ale neni nahodou eJay hudobny program?
k teme: co takto to riesit mimo PC. normalny rozhovor moze pomoct viac ako nieco taketo. fakt uchvatna logika. niekto ma "naebe" (ci ako kriplavo to tam bolo napisane) a tak mu idem poslat virus a nemam ani sajn kde ho najdem, co to spravi, ako poslat... nehovoriac o tom, ze je to trestne a doplatit na to mozes aj ty (nechtiac dbl klik moze aktivovat virus a argumentovat svojim AV je zbytocne, kedze by musel byt v tom case vypnuty. AV nedovli bezne pracovat s nebezpecnym suborom ked je zapnuta ochrana).
tato tema mi pripomina uvazovanie niektorych kretenov, ktorych ked neico "naebe", tak dotycnemu prepichnu gumy na aute (bezna realita). aky je medzi tym rozdiel? sposobena skoda moze byt rovnaka.
Hmm... a čo takto si kúpiť výbavu za zopár melonov, v noci sa k nemu cez strechu dostať, vykopnúť ventylačku, odpáliť kamery, zabiť SBS, deaktivovať lasery, dostať sa k pc, dať bacha na dotykové senzory na zemi, zapnúť pc, prelúskať heslo, natiahnuť si jeho HDD, vložiť mu tam zákerný program a vypadnúť? Aha sorry, toto neni Mision Imposible?
Tak potom by musel byť debil aby si stiahol virus ale skus www. Si ale myslím že tOtO by soM. sem CeZ noc nemal písať 
EDIT:
Pošli mu nejaký VBS či čo to je script
.
A Win s SP... ehm.. no pochybujem že SP je dôvod na kludnejšie spanie
EDIT:
Pošli mu nejaký VBS či čo to je script
A Win s SP... ehm.. no pochybujem že SP je dôvod na kludnejšie spanie
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Booze ,ze virus na ip.
Priemerny uzivatel nema sancu nieco taketo urobit. A hlavne ,nie ked je dotycny za antivirom, firewalom a Win s SP.
Si radsej zisti jeho nick na pokecy, posli mu email s nicku jeho kamarata (odosielatel emailu sa da lahko sfalsovat) a ako prilohu mu daj nejaky vir alebo daku srandu
Priemerny uzivatel nema sancu nieco taketo urobit. A hlavne ,nie ked je dotycny za antivirom, firewalom a Win s SP.
Si radsej zisti jeho nick na pokecy, posli mu email s nicku jeho kamarata (odosielatel emailu sa da lahko sfalsovat) a ako prilohu mu daj nejaky vir alebo daku srandu
-
harrison314
Hardcore addict
-
harrison314
Hardcore addict
-
Mek
Addict
To by musel byt sakramentsky rychly flood.
TCP je vyhodnejsie, lebo vyzaduje tzv. three-way handshake, kdezto UDP sa nestara ani o to, ci boli segmenty vobec dorucene.
A mas jedno, aky port budes floodovat, aj tak na klientovi sa zdrojovy port voli nahodne, iba u webserveru je konvenciou davat ho na port 80/tcp
TCP je vyhodnejsie, lebo vyzaduje tzv. three-way handshake, kdezto UDP sa nestara ani o to, ci boli segmenty vobec dorucene.
A mas jedno, aky port budes floodovat, aj tak na klientovi sa zdrojovy port voli nahodne, iba u webserveru je konvenciou davat ho na port 80/tcp
-
harrison314
Hardcore addict
Re: ako poslat virus na ip adresu?
Prečo odpovedáš na 2 roky starú tému? o_O
Ahoj. Jeden človek ma už dlhšie serie. Chcel by som mu napriklad poslať taky vyr ktorí otvára CD. Ale bojím sa že keď to stiahnem tak to začne robiť mne. Tú su nejaké: *link zmazaný*
Myslíte že keď to stiahnem začne to robiť mne? A ako to tomu človeku pošlem ? Veľmi pekne ďakujem.
Myslíte že keď to stiahnem začne to robiť mne? A ako to tomu človeku pošlem ? Veľmi pekne ďakujem.
Freex
Čo sa týka tej mechaniky, tak je to veľmi staré a viac menej to nie je vírus... Pokiaľ to nespustíš nič sa ti nestane...
A poslať mu to môžeš hocijak... Napr. cez skype atď...
No bude on taký blbý aby to spustil na svojom PC ? Toť otázka
A poslať mu to môžeš hocijak... Napr. cez skype atď...
No bude on taký blbý aby to spustil na svojom PC ? Toť otázka
Pokial antivirus neoznaci subor ako infekciu a neblokne ho.
Skus sa spytat v chovatelskych potrebach, mozno maju cvicene vyry na otvaranie mechanik...freex napísal:Ahoj. Jeden človek ma už dlhšie serie. Chcel by som mu napriklad poslať taky vyr ktorí otvára CD. Ale bojím sa že keď to stiahnem tak to začne robiť mne. Tú su nejaké: *link zmazaný*
-
Hotwire
Addict
numline1 ty si ho vobec nepochopil!!! on chce otvarat CD a nie mechaniku!