Skini
-
Killerjoke
Expert
Skini
Nedavno sa mi stalo,ze ked som vychadzal z klubu aj s dvoma babami,zacali sa do nas navazat SBS-kari,chceli sa bit,jednej babe dali facku,tak som ich radsej odtiahol inam,ako by sa zachovali vy?Je to normalne???Nie som bitkar,ale ked su piati,neviem co zmozem..
-
Začiatok Konca
Professional
Neviem, ako by som sa zachoval.. Najskôr by som bol s kamarátmi a to by sa do nás nepustili, ak by áno.. Tak by uvideli, čo je mela.. Aj tak nechápem, čo s tým majú skini(teda skinheads). A zavolal by som políciu a pýtal si ich služobné číslo. Ďalej by som sa sťažoval v ich firme..
Ale potom počítaj s tým, že by si mal sťažený prístup do niektorých klubov, alebo že by si len tak dostal niekde na pi*u.. Lebo sbs je všetko jedna ruka. Ako raz som bol na koncerte. A prišlo nám tam strašne veľa náckov. Ale aj starých(všetko nad 25) asi približne 30 kusov
a boli tam len dvaja sbs-kari
a keď som odchádzal, tak pri mne zastavili dve čierne BMW a tam ôsmi naprataní chlapci
a pýtali sa, kde je ten klub. A bolo po probléme..
A takto som to počul nespočetne veľakrát, ako sa len zvdihol telefón a v priebehu 10 minút prileteli nejakí "chlapci navyše"...
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze si nemusel otvarat novu temu a pokojne to pisat sem --> http://www.hojko.com/skinheads-t17425.html
a toto ked som dobre pochopil tak dosli dalsi chlapici od sbsky aby im pomohli s tymi nackami hej? tak to som este nezazil pretoze sbs a skini su vecsinou ruka v rukeZitePunkom napísal:a keď som odchádzal, tak pri mne zastavili dve čierne BMW a tam ôsmi naprataní chlapcia pýtali sa, kde je ten klub. A bolo po probléme..
A takto som to počul nespočetne veľakrát, ako sa len zvdihol telefón a v priebehu 10 minút prileteli nejakí "chlapci navyše"...