j v tomto mas pravduMrk napísal: edit: a este je tazke takto polemizovat, v pvp zalezi vzdy od danej situacie...takto si tu bude tvrdit kazdy svoju pravdu..peace
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
hej ale staci ze pride rogue a si v hajzli uplne, ten je hrozne OP, mozno este war vie prezit ale ked sa dostane ku casterovi tak to je rychla smrtMrk napísal:tak medailon, myslel som to s tym 2 min cd...hovorim z vlastnej skusenosti ak si dokazem warra ukitovat tak, ze nemoze dat intercept vyhrane, ak ho mam na tele a nezbavim sa ho, to je koniec
edit: a este je tazke takto polemizovat, v pvp zalezi vzdy od danej situacie...takto si tu bude tvrdit kazdy svoju pravdu..peace
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
aruN
Professional
lol ty si aky komik?chcel by som vidiet ako das na tri rany 500 resil locka so soul linkom,da ti doty a kituje ta poza stlp,harmstring zrusi insigniou a ked tak to istu death coil,takze tak trochu si moc veris a mas mylne predstavySchYzo napísal:no ak vies za locka hrat tak potom ok nemusis mat imba equip, ale mna by si nedostal ani tym ze sa budes za stlpom schovavat v arene, staci ze sa ti dostanem k telu raz, dam ti hamstring, tri rany a si dole
presne tak wow je popularny aj preto lebo nikto nie je OParuN napísal:lol ty si aky komik?chcel by som vidiet ako das na tri rany 500 resil locka so soul linkom,da ti doty a kituje ta poza stlp,harmstring zrusi insigniou a ked tak to istu death coil,takze tak trochu si moc veris a mas mylne predstavy
-
Grond
Medium Professional
veru to naserie clovek tazko dava rating a dostane kombo a k tomu este s full vengeful a s4 zbran a jebs -19 bodov ako gg ..... a ked sme ich dostali 3x po sebe tak sme sa len chytali za hlavy ze wtfMrk napísal:to je fakt, vyssie som nebol, lebo som nemal chut a vzdy som bol nasrany s full venge ludi na nizskych ratingoch, ono ak sa hra tak sa tam clovek pomaly dopracuje
-
Grond
Medium Professional
nepitolko ty si retardovany ? pre boha ved pouzivaj internet naco ho mas
na blizzard stranke mas vsetky tie primitivne veci co sa tu pytas http://www.wow-europe.com/en/requiremen ... ption.html
ofc musis vediet anglicky co je asi u teba problem .....
na blizzard stranke mas vsetky tie primitivne veci co sa tu pytas http://www.wow-europe.com/en/requiremen ... ption.html
ofc musis vediet anglicky co je asi u teba problem .....
-
Mrk
Professional
myslim ze u locka neni problem nazbierat +-450 ressil za 2-3 tyzdne, ale je to nuda jak pes...Sheep napísal:hej? a kolko je takych hracov? taky eq nevyzbieras za tyzden AFKovanim v BGckach
a este si dovolim povedat, ze hracov s takym equipom je uz vela...ak sa clovek venoval tomu len v tretej sezone tak ma lepsi equip ako ja, ja som zacal hrat za alickeho locka tesne pred koncom 3 sezony...a to mam to co mam....v 4 sezone som len nabral mercill ramena a offhand
-
Hotwire
Addict
mozno este? lol roguov si podavam jak na beziacom paseSheep napísal:hej ale staci ze pride rogue a si v hajzli uplne, ten je hrozne OP, mozno este war vie prezit ale ked sa dostane ku casterovi tak to je rychla smrt
/edit: da sa povedat ze niektore classy su OP voci inym ale ziadna classa neni OP oproti vsetkym
toho komika si strc do riti ja hovorim o MRKovi nie o lockovi s 500 resil, kukni sa na jeho equip a potom tu hadz tie svoje mudrostiaruN napísal:lol ty si aky komik?chcel by som vidiet ako das na tri rany 500 resil locka so soul linkom,da ti doty a kituje ta poza stlp,harmstring zrusi insigniou a ked tak to istu death coil,takze tak trochu si moc veris a mas mylne predstavy