akeho horde ci co? a s tym tvojim equipom mozes mat resi tolko ale aj tak ak mi vyjdu dobre crit zlozil by som ta na 3, max 4 vazneMrk napísal:no sorry ja mam 498...
a este nieco dufam ze si cely cas nemyslel toho horde locka, ale toho alickeho...
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
aruN
Professional
schyzo ja sa nehadam ale vravim ti ze locka s equipom ako ma mrk na 4 rany jednoducho nedas,a to ani critom,nejde mi to do hlavy to das mozno 6k dmg ale furt ma este polku,nvm fake musel by som to vidietSchYzo napísal:akeho horde ci co? a s tym tvojim equipom mozes mat resi tolko ale aj tak ak mi vyjdu dobre crit zlozil by som ta na 3, max 4 vazneak neratas rend lol bo to sa ani neda ako rana pouzivat. charge->rend->prepnut na berserkes stance->mortal strike rana->heroic strike rana->mozno este jedna heroic strike rana->execute....ale zavisi to od stastia ci dam vysoky dmg
nedal by ho na 4 rany urcite nie 
//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2008, 14:44 )
A pls este sa mozem spytat ked sa pozriete na tohoto hraca a jeho hodnotenie co je najlepsie ake ratingy pls ja ten system aren nechapem
http://eu.wowarmory.com/character-arena ... &n=Bollden
//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2008, 14:44 )
A pls este sa mozem spytat ked sa pozriete na tohoto hraca a jeho hodnotenie co je najlepsie ake ratingy pls ja ten system aren nechapem
http://eu.wowarmory.com/character-arena ... &n=Bollden
-
Mrk
Professional
to je kamos a zaroven GM mojej guildy kde som s tym Alickym lockom, no on neni ziadna lama
a tie ratingy cim vyssi tym lepsi, v minulej sezone bol medzi prvymi a ma rank Gladiator....ma Brutal gladiator zbran co neni najhorsie, plus jak tak vidim ten rating tak coskoro bude brutal ramena, co sa dostat na taky rating neni az take easy
-
Hotwire
Addict
ani ja sa nechcem hadat ale jedneho sa mi uz podarilo dat na 4 rany a to mal S2 (mozno doplnky mal zelene co ja viem hehe, ale hlavny armor bol cely S2)....preto to hovorimaruN napísal:schyzo ja sa nehadam ale vravim ti ze locka s equipom ako ma mrk na 4 rany jednoducho nedas,a to ani critom,nejde mi to do hlavy to das mozno 6k dmg ale furt ma este polku,nvm fake musel by som to vidiet
-
Mrk
Professional
kde som napisal ze mam s2 ???? mozno tak ramena a offhand
===> http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Kajushsvk este raz si to dobre pozri... ty asi stale myslis mojho druheho locka ktory je s equipom na tom biedne
===> http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Kajushsvk este raz si to dobre pozri... ty asi stale myslis mojho druheho locka ktory je s equipom na tom biedne
-
Hotwire
Addict
neee asi nechapes, ok nechajme to. aj tak je zbytocne takto sa dohadovat hehe, transferni si locka na twilight"s hammer a mozme si dat duel a hotovoMrk napísal:kde som napisal ze mam s2 ???? mozno tak ramena a offhand
-
Hotwire
Addict
holy priestnepitolk0 napísal:oka SorryMusim sa pochvalit prave som si objednal WoW Battlechest a bude zo mna tiez ofi hrac
Na pirate som hral uz viac classov ale neviem pre ktory sa rozhodnut...
Chcem ist na Drak THul za hordu tak pls nieco mi navrhnite![]()
Ale nie kvoli tomu ze nejaka class je OP na to neverim
-
aruN
Professional
haha Bollden wanabegankerlol,necudujem sa ze ma uz brutal,mace stun warr je strasna svina na melee aj na ranged a hra 2v2 s restom druidom takze je tak trochu carriedMrk napísal:to je kamos a zaroven GM mojej guildy kde som s tym Alickym lockom, no on neni ziadna lamaa tie ratingy cim vyssi tym lepsi, v minulej sezone bol medzi prvymi a ma rank Gladiator....ma Brutal gladiator zbran co neni najhorsie, plus jak tak vidim ten rating tak coskoro bude brutal ramena, co sa dostat na taky rating neni az take easy
-
Mrk
Professional
hehe Intercreep pozdravuje stranu hordyaruN napísal:haha Bollden wanabegankerlol,necudujem sa ze ma uz brutal,mace stun warr je strasna svina na melee aj na ranged a hra 2v2 s restom druidom takze je tak trochu carried
a Schyzo, niak sme sa asi nepochopili...warr dokaze urobit vela ale s mojimy 13k hp ma na 4 rany neda, kamos warr momentalne tusim 3/5 alebo uz 4/5 brutal mi vravel ze do sl/sl locka neda critom cez 2,5k a s 500 ressil si poriadne ani necritne...
-
Hotwire
Addict
priiiiidMrk napísal:hehe Intercreep pozdravuje stranu hordy![]()
a Schyzo, niak sme sa asi nepochopili...warr dokaze urobit vela ale s mojimy 13k hp ma na 4 rany neda, kamos warr momentalne tusim 3/5 alebo uz 4/5 brutal mi vravel ze do sl/sl locka neda critom cez 2,5k a s 500 ressil si poriadne ani necritne...