ze si daval toho locka cez recklessness ?SchYzo napísal:priiiiid
btw vo wotlk budu tieto 30 min warrovske ability mat cd iba 5 min,konecne budem moct shield wall pouzivat bez obav
a bude s teba tiez ofi zavislak, uvidis, raz zaplatis ofik uz sa neodtrhnes od kompunepitolk0 napísal:oka SorryMusim sa pochvalit prave som si objednal WoW Battlechest a bude zo mna tiez ofi hrac
Na pirate som hral uz viac classov ale neviem pre ktory sa rozhodnut...
Chcem ist na Drak THul za hordu tak pls nieco mi navrhnite![]()
Ale nie kvoli tomu ze nejaka class je OP na to neverim
Toto neplati az tak doslova, vies jako, staci dajme tomu ze sa daco stane a budes musiet na dlhsi cas prestat hrat, dajme tomu ze na 2 mesiace, lenze za ten cas sa v hernom svete stale nieco deje a preto ked sa vratis tak uz ostatni budu mat lepsie sety.Mrk napísal:Zavulon, povedal by som ze teraz sa to uz aj oplati kvoli tomu ze datadisk tu je co nevidiet, takze dotial aby si doexpil na 70 a v dataci mohol hned pokracovat na 80 a mali by zase vsetci byt na starte
info panel a suradnice a ano su, to musia nieco robit aby niekde natrepali 11 milionov aktivnych hracovnepitolk0 napísal:myslim ze sa to oplati....
BTW: to na ofi su aj zacinajuce realmi?
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 15:39 )
pls niekto by mi doporucil nejake overene addony? Cartographer Auctioneer a QH nemusite....
Vyvediem ta z omylu, ofik je ofik hlavne technicky, aj ked v hre niesu chyby, je tam velky uptime, GM, podpora atd...stale je hra zavisla od komunity, najlepsie je hrat na serveri kde uz mas nejakych kamaratov aby ste mohli hrat spolocne, taktiez mas pravdu so zabehnutymi guildami, proste ak chces dajme tomu robit respec a chodit dungy so starym setom tak ta proste nezoberu, najlespsie sa hra tak ze ked zacnes hrat tak najdes low level guildu a spolu progresujete a na 70 robite co ste planovali tak to mas vyriesene, bohuzial, ak si uplne novy alebo expis sam a prides do nejakej guildy tak vacsinou si tam asi len nato aby si odpisoval do chatu pretoze si bud high level alebo low level, tak ako ja, v guilde si skvele rozumieme, su tam v pohode ludia ale zlozenie guildy je take ze nikto nejde na dung lebo vsetkych dakto boostuje alebo je ich prave malo online atd, ak robite random skupinu/raid tak to je tiez nic moc, na serveri je 10k hracov online ale ty najdes healera asi po hodine a dovtedy daktorym dojde trpezlivost a odidu. A to neratam ak si 70 prestanes hrat, zo starej guildy ta vyrazia a ked sa po par mesiacoch vratis tak ti napisu "need to be well geared". Ostatne na ofiku hram tiez prevazne sam lebo nepoznam ziadnych ludi co hraju WoW, a ked hej tak su to 70tky na DT a na serveri tiez nikoho nepoznam, aj ked komunita serveru je naproti DT velmi dobra, mili hraci, negankuje sa az tak brutalne ale zatial som len do poctu. Ale nevadi sak hrat sa to da a na oifku hrajem koli tomu ze to proste nie je technicky zanedbane a je to "original" WoW. Pretoze aj ked hrate na blizzlike free je tam stale vela veci rucne zmenenych ci inak fungujucich. Kazdopadne ak ides hrat WH tak je ti zbytocne si riesit ofik ked na nom nebudes hrat.Zavulon napísal:Neviem ale zabehnute guildy budu chciet skusenych hracov ktori progresuju t5-t6 raidy....strasne ma offik laka...ale prichadza Warhammer na ktory sa velmi tesim.
v BGcku recklesness vzdy zabudnem pouzit cize ano bez toho...ale vazne mozno to bol naky nub co nasetril honor na hlavny armor ale ostatne mal mozno shity, ale vazne bez srandy dal som ho na tri rany...a to ze sa CD znizi na 5 minut je aj tak naprd bo v arene sa to pouzit nedaGrond napísal:ze si daval toho locka cez recklessness ?![]()
btw vo wotlk budu tieto 30 min warrovske ability mat cd iba 5 min,konecne budem moct shield wall pouzivat bez obav
no to viem ale v pve to zachrani neraz zivot (teda aspon mne ako tankovi)SchYzo napísal:v BGcku recklesness vzdy zabudnem pouzit cize ano bez toho...ale vazne mozno to bol naky nub co nasetril honor na hlavny armor ale ostatne mal mozno shity, ale vazne bez srandy dal som ho na tri rany...a to ze sa CD znizi na 5 minut je aj tak naprd bo v arene sa to pouzit neda
kokso to im vazne zrusia share a cooldown??? tak to potom budem OP jak svinaGrond napísal:no to viem ale v pve to zachrani neraz zivot (teda aspon mne ako tankovi)
a bolo dost naprd ze pri progresse to clovek pouzil maximalne 2x
a tusim shield wall , recklessness a retalation by uz nemali mat spolocny cd tak aspon daco , hmmm a v arene by aj bodol shield wall si predstav to by si bol ako roque s cloakom hoci nie tak ucinnym ale redukcia vsetkeho dmg je super