Moja www stranka bola najprv formou blogu na blogspote, potom na blog.cz, avsak na blogspote som stratil heslo (viem, znie to hlupo, ale je to tak
Adresa toho na blogspote je www.laska-love.blogspot.com (mozte vidiet ten moj uzasny design
Taktiez jeden z dovodov, preco chcem stranku a nie blog je tiez zapamatatelnost nazvu... laska-love.blogspot.com je teda dost tazke, a uz len pripony .blogspot (ktora je dlha) .blog (ziadne HTML) odradzaju navstevnikov...
Dobre by bolo ist na szm... napr www.laska.szm.sk je free, a este neobsadena... a celkom lahko zapamatatelna
Navstevnost stranky by bola zo zaciatku okolo 500 za den (viem ako dostat ludi na stranku), casom by sa urcite zvysovala, nakolko na tuto temu - LASKA - na ktoru je moja stranka - nie je velka konkurencia na slovensku alebo v cesku. Ved, len za 2 a pol mesiaca, co som pracoval na blogu na blogspote je blog v google zo 14 milionov odkazov na slovo LASKA/LÁSKA - prvy/druhy
Co by ste za to dostali? Hmm... spociatku dobry pocit, a ak by sa stranka ujala... tak z reklam co tam budu... mozno adsense a tak... 30%? alebo dohodou
Ak niekoho zaujal moj navrh tak piste:
mail: [email protected] ...alebo... [email protected]
dakujem