Ake velkomesta ste navstivili? Ktore bolo najkrajsie?
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Definicia velkomesta je, ze ma viac ako 100.000 obyvatelov, preto sa to podla mna nedeli na skutocne a kvazi velkomesta, aj ked uznavam, ze Bratislava a Kosice nemaju taku atmosferu ako tie zapadnejsie.Petoo napísal:ze Bratislava![]()
no ja som navstivil iba z takych skutocnych velkomiest New York City a London... ani jedno sa mi nepacilo, NYC navyse dost smoggy.. nic pre mna
Bol som v Bratislave, Viedni, Kosiciach, Budapesti, Podgorici,... (nespominam si na vsetky) no nedocenitelna atmosfera bola vo Viedni, to sa musi nechat. A velmi ma laka Londyn a trosku obligatny Pariz. Mozno o par rockov ked budem financne nezavislejsi
-
zuzkazuzka
VIP
-
pesinko2468
Expert
no, neratam v kt. som bol iba na letisku
(Brusel, Pariz, Houston), takze:
BA, Brno, Praha, Vieden, Budapest, Manchester, Washington DC, NY, Dallas, New Orleans + cestoval som busom cez : Berlin, Kodan ... jo a ked som tu dal uz Brno tak mozem dat aj Baton Rouge (hl. mesto Louisiany
) + Shreveport (mesto v kt. som byval, tiez v Louisiane) - su vacsie ako Brno, ale z U.S. pohladu nie velkomesta ... a + nejake tie "velkomesta" (okolo tych 100.000 obyv.) v dovolenkovych destinaciach (Thesaloniki, tusim aj v Tunise som bol, ...) uff toho je 
a najkrajsie : New Orleans
BA, Brno, Praha, Vieden, Budapest, Manchester, Washington DC, NY, Dallas, New Orleans + cestoval som busom cez : Berlin, Kodan ... jo a ked som tu dal uz Brno tak mozem dat aj Baton Rouge (hl. mesto Louisiany
a najkrajsie : New Orleans
-
jin
VIP
Toronto, San Francisco, Los Angeles, Stockholm, London, Barcelona, Lisabon, Paríž, Lyon, Marseille, Brusel, Rotterdam, Amsterdam, Berlin, Bern, Viedeň, Praha, Budapešť, Benátky, Rím, Tunis, Káhira, Jeruzalem, Ammán, Damask, Beirut + BA, KE
Najkrajšie: Damask, Rím, Benátky, Marseille, Jeruzalem
Najrušnejšie: Paríž, Amsterdam, Rotterdam, Los Angeles, Praha
Väčšinu z toho som pobehal vďaka telesu, v ktorom vystupujem a za ostatné ďakujem služobkám s otcom, dovolenkám apod. ...
Najkrajšie: Damask, Rím, Benátky, Marseille, Jeruzalem
Najrušnejšie: Paríž, Amsterdam, Rotterdam, Los Angeles, Praha
Väčšinu z toho som pobehal vďaka telesu, v ktorom vystupujem a za ostatné ďakujem služobkám s otcom, dovolenkám apod. ...
-
17
Light Professional
Ja som toho zatial moc nepochodil. Co tak Bratislava, Kosice (ak je VM nad 100 000 tak aj Prešov). Zo zahranicia asi tak Budapest (cez nu som relativne iba prechadzal) a este Zagreb. Tot asi vse... A este som mal ist do viedne, ale nevyslo to. Snad nabuduce 
BTW: Neviem, co mate niektori proti Blave, viem ze o neni nejake 100% najkrajsie mesto sveta, ale mesto (to hl. namestie ci ake) a podobne sa mi pacilo. A mozne ste uz videli aj rozne materialy, ako ma vyzerat BA v roku 2010, 2013... Ak sa toto naplni, tak BA bude patrit k jednym z najkrajsich miest Europy (podla mna).
BTW: Neviem, co mate niektori proti Blave, viem ze o neni nejake 100% najkrajsie mesto sveta, ale mesto (to hl. namestie ci ake) a podobne sa mi pacilo. A mozne ste uz videli aj rozne materialy, ako ma vyzerat BA v roku 2010, 2013... Ak sa toto naplni, tak BA bude patrit k jednym z najkrajsich miest Europy (podla mna).
-
Lyson2580q
Zablokovaný