zeroboyko napísal:tak tu to mas riadny fail....
ja chcem vidiet najkrajsiu a najdrahsiu gitaru sveta
A signed Fender Standard Series Stratocaster has become the world's most expensive guitar, fetching a massive $2.8 million at auction in Doha, Qatar. Auctioned to aid victims of the 2004 tsunami disaster, the guitar broke the previous record held by Eric Clapton's $959,500.00 black strat.
Chcem vidiet lietadlo pod vodou alebo ponorku(bez nejakej podpory) vo vzduchu, vyberte si
zeroboyko napísal:tak tu to mas riadny fail....
ja chcem vidiet najkrajsiu a najdrahsiu gitaru sveta
Co je na tom obrazku fail? Prezrel som ho velakrat a nic co by stalo za zmienku som nenasiel
//dik za vysvetlenie, ale to predsa nie je ziadny fail...fail by bol keby sa takto tesila a tesne pred cielom spadla
//taka mala napoveda:
toto je fail http://www.esreality.com/files/inlineim ... sports.jpg
toto je zabavny sportovy obrazok: http://cityrag.blogs.com/photos/uncateg ... ture_1.jpg
A to tvoje patri skor do druhej kategorie, ale podla mna na tom ani nic naozaj vtipne nie je.
GothaR napísal:Co je na tom obrazku fail? Prezrel som ho velakrat a nic co by stalo za zmienku som nenasiel
//dik za vysvetlenie, ale to predsa nie je ziadny fail...fail by bol keby sa takto tesila a tesne pred cielom spadla
Ta prva osoba je muz, aspon sa na neho velmi podoba, no a za nim je zena. Ja som sa na tom celkom dost zasmial...
jo nie je a tento topic už úplne prestáva byť funny. A toto s tým, že tam sa skrýva v kríku tak to je už fakt trapas. To môžem na hocičo napísať že: za týmto obrázkom je toto, čo si chcel vidieť. Sakra ako o čom je to potom?
Najfunny sa mi zdala odpoveď s holou riťou na otázku čo je za vesmírom, nad tým som sa aj pousmial...
MimKoRn napísal:jo nie je a tento topic už úplne prestáva byť funny. A toto s tým, že tam sa skrýva v kríku tak to je už fakt trapas. To môžem na hocičo napísať že: za týmto obrázkom je toto, čo si chcel vidieť. Sakra ako o čom je to potom?
Najfunny sa mi zdala odpoveď s holou riťou na otázku čo je za vesmírom, nad tým som sa aj pousmial...
To mas uplnu pravdu, vtipne sa mi to zdalo tak na asi prvych piatich stranach, potom uz len samy spam a obcas nieco zaujimave. A ono aj taketo odpovede, ze tam je nieco co chces vidiet boli vtipne na zaciatku, teraz je to uz len okukany sposob ako ziskat prispevok a moznost urcit si co chcem vidiet.
Tak nevymyslajte debiliny a debilne veci, co chcete vidiet a mozno sa aj nieco normalne objavi. Co ti mam akoze vygooglit, chlapa ako kosi hromadu lekvaru? Aspon trosku uvazujte. A ked sa vam nepaci, mali ste spisat pravidla