kamarat si robi teraz vodičak na moto ten od 15 rokov čo je do 50cmm no a hlada nejaku taku motorku ale nech nejako vyzera leebo by natom kcel chodit do mesta atd no a na nejakom pionery to asi neni bohvie čo je niečo take novšie čo ma taky slabi motor nech to nejak vyzera pozeral som nejake simsony ale vetšinou čo boli nič moc ak niečo poznate tak poradte
bazar jednoznačne na novu nema a cena no tak do 20 000 viac nema no asi zato bohvie čo nebude ale no uvidime a ma 15 rokov tak aj to treba brat na ohlad
no kedže kce natom behat po meste atd tak jj preto si robil aj ten vodičak hod sem nejake inzeraty ak si našiel
//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2008, 21:45 )
kcem sa ešte spitať ked je predpisana rychlosť na vodičak do 50cmm 45km/h a kupim napr. tu apriliu musim ju zablokovať na tu rychlosť alebo bude stačiť ked bude chodit iba 45. ?? lebo keby kupi nejake enduro tak jemu vraj nevadi chodit mestom abo dedinou 45 ale ked bude niekde na polnej ceste tak sa kce trochu vvyšanťiť aj ked stakou motorkou to neni bohvie čo ale ked idete cely dne 45 tak aj ta jazda 80km/h je vpoho
zakon 315/96 napísal:w) mopedom sa rozumie motocykel s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm / a s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 50 km.h /-1,