momentalne som aj ja kupil 500GB wd super je, ide bez problemov mam ho rozdeleny na 2 particie a mam pod nim chladic. proste nema chyby a ked mas prehliadnu skrinku ani ti nepokazi image skrinky
Rattata napísal:pozri radsej hitachi, samsung alebo seagate, WD a Maxtor by som oznacil ako "kazivejsie"
najvacsia blbost pocuj ja zas mam znamycha je ich dost co sa im prevazne kazia disky od firiem seagate a hitachi naopak ja mam cca 5 disk wd a ziaden problem s ani jednym predavam ich dalej no ani tam ziadne problemy , hitachi odisiel uz dvom kamosom a seagate/maxtor podobne , inak chvalu pocuvam aj na disky samsung , to je len moj osobny nazor neber to ako dovod na vmenu nazorov
Ďuri12 napísal:ja mam WD nejakych 6-7 rokov a nemam s nim ziadny problem.akurat uz na nom nemam miesto
som tak isto na tom mam WD nejakych 5 rokov 3 roky slapal cez den vkuse a v noci som vypinal PC a posledne dva roky ide NONSTOP niekedy vypnem PC a s diskom nikdy ziaden problem
jaaaak sa tu do mna vsetci hned obuli. vyjadril som svoj nazor zalozeny na skusenosti ze mi uz za zivot tri wd a dva maxtory odisli a zaroven ze predavam pocitace a reklamujem ich castejsie ako ine disky. pravda je ze odkedy davam do pc najma hitachi a samsungy tak som este nerobil reklamaciu na hdd.
Tym nechcem povedat ze sa mylite, vsetko zavisi na osobnej skusenosti ja som vyjadril tu svoju, aj som to podal subjektivne a nie vseobecne. Mozno mam na WD len smolu.
Rattata napísal:jaaaak sa tu do mna vsetci hned obuli. vyjadril som svoj nazor zalozeny na skusenosti ze mi uz za zivot tri wd a dva maxtory odisli a zaroven ze predavam pocitace a reklamujem ich castejsie ako ine disky. pravda je ze odkedy davam do pc najma hitachi a samsungy tak som este nerobil reklamaciu na hdd.
Tym nechcem povedat ze sa mylite, vsetko zavisi na osobnej skusenosti ja som vyjadril tu svoju, aj som to podal subjektivne a nie vseobecne. Mozno mam na WD len smolu.