Zdravim, znicoho nic pri hrani, alebo len prezerani webu, sa mi vypne tak na 2sekundy mys a znova sa zapne. Aj to vydava zvuk ako ked odpojite hardware. Neviete ako tomu zabranit ? skusil som mys zapojit do ineho USB portu a nic
No to presne robilo aj mne. Isiel som do predajne ju reklamovat a zistilo sa ze sa odpalil nejaky kontakt ci co uz neviem presne.Tak som si kupil novu a uz mi to nerobi...
No tak povedali ze to je moja chyba a ze zaruka uz neplati.Tak budem sa tam z nimi hadat??? Kupil som novu za 250SK a mam pokoj sa pokazi kupim dalsu:D
Sajmon napísal:Zdravim, znicoho nic pri hrani, alebo len prezerani webu, sa mi vypne tak na 2sekundy mys a znova sa zapne. Aj to vydava zvuk ako ked odpojite hardware. Neviete ako tomu zabranit ? skusil som mys zapojit do ineho USB portu a nic
Sajmon napísal:novu by som si kupil aj ja, a reklamacia mi uz neplati, no lenze mam Razer diamondback a peniaze momentalne nemam :X
mal som ten isty problem s Razer-Microsoft Habu, neskutocne ma to vytacalo. Reklamoval som a dostal som novu.
Vyzera to ze Razer ma zopar kuskov ktore to robievaju
Nepomaha nic, ani novy firmware proste ked to robi tak sa toho zrejme nezbavis. Robilo to na vsetkych skusanych pc, rozne verzie driverov a firmwarov. Ak ju uz mas mimo zaruku mozes ju hodit do kosa akurat alebo si zvyknut ale na to sa zvyknut neda. je to na nervy
Tak nakoniec po dlhom ohmatávaní káblu myši som našiel miestokde pri dotyku vypadne spojenie. Tak som určitú časť kábla zmotal,zagumičkoval, prelepil páskou a spojenie vypadne už ''len'' raz 3/4 krát za hodinku a nie 3/4 krát za 2minuty
pokial viem tak vacsina obchodov, napr aj alza toto pri razerkach v pohode reklamuju... nevim co si stale kupujete tie razery ked sa vacsine ludom pokazia....
Rattata napísal:pokial viem tak vacsina obchodov, napr aj alza toto pri razerkach v pohode reklamuju... nevim co si stale kupujete tie razery ked sa vacsine ludom pokazia....
už ju mám vyše dvoch rokov takže môžemm si ju reklamovať akurát tak pre seba