mp3 prehravac do 3500sk

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

bartonko napísal:tak uz som sa uplne rozhodol a aj objednal , a vitazom u mna bol emgeton m6 4gB bol v akcii na www.mp3.sk aj s nabijackou a prenosnym puzdrom s reprakmi, + ktomu sluchatka razor pro tone m100 , akonahle ich dostanem napisem moje pocity :)
tak to si celkom vyhodne kupil, drzim palce nech dlho vydrzi a splni predstavy, ale mne osobne sa zda 4GB dost malo, hlavne teraz ked som naladoval ten moj zen a zrazu ostali len nejake 2GB z 8 a este som tam nedal ziadne video, len hudbu
bartonko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bartonko »

no ja som doteray fical na msi playery a ten ma uz zo 3 roky urcite, 128mB takze urcite to bude o dost lepsie :) , a si mysliim ze to bude aj stacit, tie 4GB

//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2008, 13:30 )
no tak nakoniec , mali uz vypredane , tu m6 s tymi reprakmi , tak som zobral m6 slim ten isty player trosku tensii , skoda tycch reprakov akorat, no v pondelok by hadam aj prist mal , uz sa tesiim :) dufam ze to nebude najaky smejd :)
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

DejmiJohn napísal:ked kupujete ten emgeton, je dobry aj emgeton m7 cult [skusenosti !!!]???

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/SK/emgeton-m7cult-plus-cerny-d96245.htm
M7 cult = papierovo vyzera skvelo ale reakcie majitelov su naozaj zle (staci prebehnut emgeton forum)
M7 cult plus = oznacenie plus nieje na mieste, kedze pridanim sd slotu sa menil chip, co sposobilo ze prehravac stratil hry, budik, kalendar a kopu dalsich. Cize este horsie ako samotna M7micka.

Urcite nebrat.
bartonko
Expert
Expert

Re: mp3 prehravac do 3500sk

Príspevok od používateľa bartonko »

tak uz ho maam , musim povedat ze vzhladovo je uplne super, .Co sa funkcnosti tyka taktiez uplne bez problemov, zatial :) ,Zvuk je uplne super s tymi sluchatkami razor pro tone ,tie su uplne super za tu cenu sa oplatia musiim povedat, video je taktiez super,po prekonvertovani ,neseka a pozorovacie uhly displeja su super, keby mal niekto otazky ohladom tohto playera takmoze kludne pisat, rad zodpoviem :) inak mam ten emgeton m6 cult slim verziu :)

//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 19:29 )
sorry za tie slovicka super :D
Napísať odpoveď