Chlpate nohy
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nohy holiť? ee.. síce jazdím na biku ale nohy si neholím.. ted som počoval rozhovor a že vraj si ich holia kôli každodenným masážam .. aby ich to neťahalo a aj masérovi je ľahšie masírovať oholené nohy ako chlpaté.. a taktiež kôli zraneniam skorej sa to holí.. takže kým nejazdím ak že potrebujem každý den masáž tak si nohy neoholím 
-
Edward88
Light Expert
V našich zemepisných šírkach je bežné že chlapi majú chlpaté nohy, ani to nikto moc nerieši, ale módne vlny, ktoré sem prichádzajú to obracajú a možno o nejaký ten rok to bude bežný trend. Myslím, že to budú usmerňovať baby, o gaykomunite teraz nehovorím, tam je to podľa vkusu partnera. Našťastie s tým nemám skúsenosti, ale keď by si kvôli vyholeniu mali rozumieť, tak prosím, prečo nie.
Iná vec je pod pazuchou. Čítal som, že v USA je ochlpenie pod pazuchou prejav mužnosti a vyholené pazuchy zase prejav chlapskej slabosti. Nuž tak si vyberte. Aj to je trend. Kedysi to aj u nás bolo tak, ale posledné roky aj moji známy zastávajú názor, že vyholiť sa pod pazuchou je úplne bežné a zaraďuje sa to medzi základné hygienické návyky. Ja s tým súhlasím a tiež to zastávam. Aj keď MHD nechodím, ale postaviť sa vedľa takého orangutana držiaceho sa tyče a vnímať jeho pyžmo vedľa seba teda nič moc.
Iná vec je pod pazuchou. Čítal som, že v USA je ochlpenie pod pazuchou prejav mužnosti a vyholené pazuchy zase prejav chlapskej slabosti. Nuž tak si vyberte. Aj to je trend. Kedysi to aj u nás bolo tak, ale posledné roky aj moji známy zastávajú názor, že vyholiť sa pod pazuchou je úplne bežné a zaraďuje sa to medzi základné hygienické návyky. Ja s tým súhlasím a tiež to zastávam. Aj keď MHD nechodím, ale postaviť sa vedľa takého orangutana držiaceho sa tyče a vnímať jeho pyžmo vedľa seba teda nič moc.
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
-
Miley Cyrus
Light Star
Chlpate nohy
calan a holit si nohy to urcite nie no u dievcat by mali byt na 100% oholene,je to sexi pekne a oholene nohy 
-
Jussi
Medium Expert
heh
heh to je čo za tema??
... chlapci a muži odporučam neholiť nohy pokiaľ nie ste športovci typu tenista, plavanie, akvabela
... ale inaač niee ... Boh stvoril Adama s ochlpenim tak to tak berte 
a ked holite tak sa chcem opytať či so žiletkami alebo nejakym inym spôssobom?
a ked holite tak sa chcem opytať či so žiletkami alebo nejakym inym spôssobom?