chcem mobil do 3000, nokia. Ja na nic mobil nepotrebujem, staci volat a sms. mozno este bluetooth a infra. Ale nemam cas si nejaky vybrat moc, tak chcem nejake odporucane nokie. na mojej starej 6020 sa pokazil mikrofon.
No ja mam Nokiu N95 a ked mi drbla na beton tak sa rozbila.
Ale dal som do opravy a uz funguje. No nepovedal by som, ze nokie su nerozbitne po tomto pripade
asi skusim zobrat nokiu nejaku Nseries. pouzitu. tak ta stranka je mi na nic, tam si origose nie? alebo by som mozno aj investoval a kupil iphone pride za 9 dni, len nemam sajnu aka bude asi cena.
//tak nic, bolo to mesiac stare.
Co sa tolko bavite o skrabancoch???Sak ked ked sa oripe alebo cela komplet odrbe a ta to mrzi pojdes do opravy vsetko komplet vymena kryt...a ked nato kasles tak budes mat oskrabanu
ako ti uz odporucil 6300 tak ju odporucam aj ja ma ju otec a aj kamarat ktory sa do tychto veci vyzna takze bral by som ju! je pravda ze nokia viac vydrzi ako sony ericsson mal som aj sony aj nokiu teraz mam nokiu a som spokojny iked mi clupol sony do zachodu a isiel
ClicK napísal:ako ti uz odporucil 6300 tak ju odporucam aj ja ma ju otec a aj kamarat ktory sa do tychto veci vyzna takze bral by som ju! je pravda ze nokia viac vydrzi ako sony ericsson mal som aj sony aj nokiu teraz mam nokiu a som spokojny iked mi clupol sony do zachodu a isiel