zlozil ju na polku do trojuholnika a dalej je to na tebe ja este trosku posulam aby to malo tvar obdlznika alebo ako ti to vysvetlit dvakrat zaviazat okolo krku a potom ten cíp si tak pekne nasteluj dobrepu
Arafatka je dobrá práve v tom, že si to človek môže zaviazať ako len nechce a je to v poriadku. To je všetko. Ja si to viažem skoro vždy jednako, ale nech si to aj len tak zavesíš, je to v poriadku, to je štýl, ktorý sa s arafatkou spája
preložíš napoly, máš trojuholník. Cíp si natočíš tam, kde ho chceš mať (asi vpredu ale viem si predstaviť napr. nabok), konce obtočíš okolo hlavy a zviažeš pod cípom aby nebolo vidieť.
Fabo napísal:tak to je ízy, a ani Csaba nemusí byť dead
preložíš napoly, máš trojuholník. Cíp si natočíš tam, kde ho chceš mať (asi vpredu ale viem si predstaviť napr. nabok), konce obtočíš okolo hlavy a zviažeš pod cípom aby nebolo vidieť.
pre moja malicky oriesok v mojej malej hlavicke ano
//autoeditácia príspevku ( 14 Aug 2008, 22:49 )
oneee...podla vas by bolo divne ak by som si na seba hodil tyrkysova ciernu arafatku?akoze ci to neni skor pre dievcata
originalnu palestinsku - biele sukno vytkavane ciernou - http://www.municak.sk/military/semag-biela-cierna v Municaku, zo stranky sa vyklikas na mapu predajne v KE... akukolvek inu tiez v Municku, alebo v akomkolvek ethnoshope