caute ... dneska som muesl riesit pneumatiky na auto... a po dlhsom vyberani som kupil Goodyear F1.. mate s nimi skusenosti? alebo skusenosti s hociakymi inymi? ake obuvate ake mate? a ake mate na ne nazory?
Na aktualnom aute moc pneu neriesim, ale na predoslych som sa o to viac staral. Obvykle som mavali Pirelli a pokladal som ich za jedny z naj /samozrejme zalezalo na type, tych bolo viac/, ale s GY sa obvykle neda urobit zle. Doporucujem pozriet testy ADACu, ako dopadli v rozmere ako ides kupovat. Je dost dolezite sledovat podla sirky behuna, lebo vzor byva rozlisny napr. u 195 vs. 205, etc.
vacsinou pri tychto vyssich radach (Pirelli, Goodyear, Dunlop,...) je mensia sanca, ze ich kupou nieco pokazis, ale rataj s tym, ze ich zivotnost je mensia vzhladom na makkost zmesi (samozrejme to zalezi od stylu jazdy), ale zasa na ceste budu drzat ako pribite.
Dost odveci tema.Ved Goodyear je pojem sam o sebe,je jasne ze kupou nemozes nic dokurvit.Nepoviem ked kupis KUMHO a mas obavu ci si kupil dobre.Ani TOYO neni spatne(su make jak kur*a ale drzia jak pi*a) ale zalezi na aku plechovku to davas(Tunig,Sportak atd hh)
Frikso napísal:Ja mam na favorite MP12 a je mi to ukradnute
na fave som verny znacke debica ale pri tych jazdnych vykonoch a parametroch je to uplne jedno, navyse s nim jazdim len po meste a maximalne tak raz za cas do nitry, trnavy ci do senice alebo breclavy... ak by som vsak mal nieco vykonnejsie, lepsie, tak urcite nerozmyslam nad prenumatikami za 999 Sk zo supermarketu, ale urcite by som investoval do poriadneho obutia. tam uz nie je na com setrit
Kibo napísal:na fave som verny znacke debica ale pri tych jazdnych vykonoch a parametroch je to uplne jedno, navyse s nim jazdim len po meste a maximalne tak raz za cas do nitry, trnavy ci do senice alebo breclavy... ak by som vsak mal nieco vykonnejsie, lepsie, tak urcite nerozmyslam nad prenumatikami za 999 Sk zo supermarketu, ale urcite by som investoval do poriadneho obutia. tam uz nie je na com setrit
Sestrin manžel mi vravel akurat nedavno, že keď on mal fava, tak tiež tam mal hypermarketove debica pneumatiky a to auto bolo za ne vdacne.. Ja jazdim BA-SC-TT-PK, mimo smer NR, TN veľmi vynimočne, takže "puchov tires" sú na toto uplne vhodné
Frikso napísal:Sestrin manžel mi vravel akurat nedavno, že keď on mal fava, tak tiež tam mal hypermarketove debica pneumatiky a to auto bolo za ne vdacne.. Ja jazdim BA-SC-TT-PK, mimo smer NR, TN veľmi vynimočne, takže "puchov tires" sú na toto uplne vhodné
praveze ja nemam tie protektorovane "scheisy" ale original polske debicy (znie to strasne - original smejd ) a su to dobre gumy, debica tusim patri od roku 1995 do koncernu Goodyear, takze pohoda
Kibo napísal:praveze ja nemam tie protektorovane "scheisy" ale original polske debicy (znie to strasne - original smejd ) a su to dobre gumy, debica tusim patri od roku 1995 do koncernu Goodyear, takze pohoda
To neviem, ako sa delia tie polske gumy ale bavili sme sa o tom v hypernove, keď som ukázal na hromadu peumatik na ležalo na sebe nahadzanych so slovami, že by som si to v živote nekupil
Samozrejme, že zavadzali v strede uličky v sekcii autodoplnky pod obrovskou cedulou AKCIA
Na zimu netuším, aké pneumatiky kúpim. Na feliciu mame barum polaris, tie vyzeraju celkom solidne, no tiež je dosť možne, že to prezúvať nebudem a cez zimne obdobie budem jazdiť iba za sucha a inak na spominanej felde. Uvidím ale, čo povedia okolnosti a peňaženka