Ano pan malomestiak...a na deti nemyslis.....neo250 napísal:to musí ešte počkať, chceme si s priateľkou splniť svoje sny, tak až za 100 rokov môže niečo také prísť, ale ešte nie![]()
2012 koniec sveta?
-
ledenaster
Medium Professional
ci usa , alebo rusko si uvedomuju co by sa stalo v pripade keby jeden na druheho zautocil , zbrane y znicili svet a to nedopusti ani jeden , lebo nikto by na tom neziskal.Petoo napísal:je to dot mozne... USA budu chcet poriesit Rusko, Rusko sa neda, spoji sa s Cinou proti USA a mame tu koniec sveta
//cisto moja teoria, nebite ma za nu
no podla mna je to realne ze sa nam to blizi a je to coraz blizsie...ale prestne datum "21.decembra 2012" nechapem s kade nabrali...a tiez sa to nemusi stat koli konfliktom a naslednej vojnee...sak si vsimnite ako sa zmenila nasa planeta za poslednych 10-20 rokov, ozonova diera , sklenikovy efekt atd. podla mna mame vecsiu sancu ze nas zabije priroda/slnko ako by sme zahinuli po pade asteroidu alebo svetovou vojnou...
aj tak nechapem preco vsetky tie weby ako http://www.December212012.com beru ten presny datum...preco nedaju december2012.com ...no to uz je o inom
tak tolko som chcel [je to moj nazor nik iny ho nemusi akceptovat]
Peace
aj tak nechapem preco vsetky tie weby ako http://www.December212012.com beru ten presny datum...preco nedaju december2012.com ...no to uz je o inom
tak tolko som chcel [je to moj nazor nik iny ho nemusi akceptovat]
Peace
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Keby i Rusi a Americania neuvedomovali co zvladne taka atomovka a nasledna retazova reakcia (viz. Smoking Kills video - koniec) tak sa do seba pustia uz pocas kubanskej krizy. Horsie je ze moze rupnut nejakemu blizkovychodnemu ajatolahovi alebo izraelcovi a pouziu proti protistrane silu vacsiu nez neprimeranu. A bud sa vymydlia len oni tam alebo sa do toho zapoji zvysok sveta /a to by som bol potom o tom case radsej niekte v rovnikovej Afrike ktora nebude nikoho trapit
-
jukaza
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Mozno OT ale trochu som sa pohrabal na nete a nasel som tam toto. http://neo.jpl.nasa.gov/risk/
Ide o komplet vsetky telesa vo vesmire ktore by mohli na Zemi neco "sposobit".Ale dobre si pozrite percentualne riziko tych zrazok...
Ide o komplet vsetky telesa vo vesmire ktore by mohli na Zemi neco "sposobit".Ale dobre si pozrite percentualne riziko tych zrazok...
-
Miley Cyrus
Light Star
2012 koniec sveta?
dal som ze neverim tomu , je to blbost niekto trepne taku volovinu a svet sa ide zblaznit stale nejaky blbec predpoveda konic sveta a ete stale sme tu ,
ale sak nechajme to na nahodu v 2012 sa uvidi
ale sak nechajme to na nahodu v 2012 sa uvidi
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Jake strachy mate???Co sa ma stat to sa aj stane. Aj keby to bola pravda, ze v roku 2012 bude koniec sveta aj tak to mu nichto uz nezabrani...Mozno uz o styri roky budu ludia niekde inde ako teraz napr. na Marse a inych planetach.A mozno tam bude stat listok tolko ako teraz velke pivo...je to vo hviezdach...ako pred 10 rokmi aky bol pocitac???a aky je dnes???sak kazdi asi vie...
Kym sa prvi ludia dostanu na mars, to este nejaku dobu potrva, nieto este cele zakladne s civilizaciou. Hovorime o 4 rokoch a o dobyvani vesmiru. Myslim ze by bol sakra problem za tak kratky cas, vytvorit podmienky pre akotaky zivot civilizacie aj tu na zemi na sahare, a nie este niekde na marse. Sice je pre mna este 21.12.2012 daleko, avsak uz dnes si dovolim predpovedat, ze v ten den budem kruto premyslat co komu na vianoceLyson2580q napísal:Mozno uz o styri roky budu ludia niekde inde ako teraz napr. na Marse a inych planetach.