adrenalinoví sialenci na cestach ...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Soviet napísal:No momentalne som v Blave (byvam v Brezne) a tu co sa deje je niekedy chore..Bezne su tu fakt fanatici co bez prilby v kratkom tricku si ficia 130 na motorke alebo stvorkolke...Len cakam kym im nieco vleti do cesty...
zvykaj si :D ale su aj normalni slusni, ktori pomozu, pustia... netreba byt pako a jazdit "blavackym stylom" ze idem sa tlacit a niekto ma pusti a bude omnoho vacsi klud. AJ ked teraz s napoly uzavretym pristavnym mostom a uzavierkami... :roll:

zatial som nevidel normalneho motorkara. No smerom na Zilinu chodim po starej ceste a nie dialnicou...a vzdy len vzooooom okolo a registrujem zmensujucu sa bodku pred sebou. Verim ze su aj taki ktori idu do 130 mimo dialnice, no zatial som ich nevidel :( Iba jedneho, ktory lezal mrtvy na krizovatke Molecova, kde zrazil chodca. Uz sa neponahlal. :idea:
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

Presne koli zapcham na mostoch sme vcera sli od babky z Dunajskej Stredy do Ba cez Gabcikovo a tam je taka pomerne uzka cesta ze 3 auta tam nevojdu.
Dako som nesledoval moc cestu, sedel som v zadu, az kym foter nzacal revat "to je kokooooooot"
oproti sa rutilo starsie BMW s Komarnanskou SPZ. Prave na useku s oznacenim "zakaz predbiehania" a plnou bielou ciarou s pan BMW rozhodol ze predbehne 5 aut naraz.
foter brzdil ze skoro gumy vyzul, 3/4 nasho auta uz boli na trave vedla cesty aby sa mu vyhol. a co ten kreten spravil? nic predbiehal dalej, ani nespomalil, nesnazil sa zaradit proste kamenna tvar. takeho by som zastavil a dal dve tri vzduchom chladene do nosa :evil:
Napísať odpoveď