Super.Girl napísal:Keď mi ocino robil v Prahe tak sme tam chodili každý rok a napríklad sme navštívili: olroj,palác,karlúv most išli sme metrom nejaké námestie (neviem teraz ako sa volá ale bola tam nejaká socha) a tak pamiatky a nákupné centrá. A bolo tam krásne.
jo jo a ked ste uz na vaclavaku tak sa musite odfotit s konom (socha zrejme vaclava na koni) lebo ak ste sa neodfotili s konom tak ste ani neboli v prahe
nepozná tam inač niekto nejakú dobrú typickú krčmu z dobrým pifkom, nejakým jedlom a dobrými cenami?najlepšie niekde v okolí "ďžbánu", ale samozrejme može byť aj mimo neho
na staromestskom namesti, vnutri za 120 korun gulas a 35 korun pivo, co podla mna na to, ze je to v uplnom centre nie je vela, ked chcete sediet na terase ceny su vyssie o 60%
Sice neviem, kde je dzban, ale ked som v Prahe, zvyknem sa najest tu http://hradcanska.wz.cz/home.html
Je to blizko Ministerstva obrany, asi 10 minut od hradu, dobre ceny, prijemna obsluha a celkom fajn varia. Zajtra tam asi tiez zbehnem na obed
Praha je tak krasne a uzasne mesto, ze ti tazko bude mozne vymenovat, co pozriet, co nie. Ak ta zaujima historia, tak asi historicke pamiatky, ak zivot, tak kluby. A tych je pozehnane. Kazdopadne sa tam nudit URCITE nebudes. Praha je jedno z najlepsich miest, v kt. som kedy bol.
Fabo napísal:Napodobne. Ak niekto bude mat cas, tak 20 augusta niekedy vecer mozeme stretnut, mam zapis..
btw.: dajte mi tip na lacne ubytovanie ak viete dik
No ja tam budem az od zaciatku oktobra. Ked tam chces ubytovanie iba na par dni, tak toto patri medzi najlacnejsie http://www.praha-levneubytovani.cz/?str=home
A potom internat zavisi od skoly.
Internat mam, ale ako jedna osoba za hotelove ubytovanie zaplatim cez 400 ceskych co mi je dost vela, ako host ubytovaneho by som platil tak kilo, ale nemam cez koho. Bavime sa o ubytovani jednej osoby na jednu noc, prave na zapis
Tak to tie peniaze asi budes musiet obetovat Inak neuvazoval si nad moznostou, ze pojdes nocnym autobusom/vlakom? To by si bol v Prahe okolo 6-7 rano, do zapisu by si pobehal po meste a potom by si isiel nejakym poobednajsim autobusom, pripadne vecernym.
Uvazoval, ale z viacerych dovodov tam chcem stravit 2 cele dni (tzn. pridem nocnym busom, den som tam, prespim, zapis, este nieco prebehnem a podvecer letim domov)
Fabo napísal:Uvazoval, ale z viacerych dovodov tam chcem stravit 2 cele dni (tzn. pridem nocnym busom, den som tam, prespim, zapis, este nieco prebehnem a podvecer letim domov)
Ja ked som tam bol na prijimackach tak som spal v takom malom hosteli na Pstrossovej (dost v centre, blizko metra Karlovo namesti) stalo ma to nieco vyse 200 czk aj s ranajkami. Ale neviem co ty potrebujes, lebo ja som sa chcel len vyspat tak som siel na zdielanu izbu s osmimi ludmi (z ktorych sa napokon vyklul perfektny internacionalny kolektiv). Ale ak chces sukromie tak si priplatis
2neo napísal:Odporucam staru zidovsku cast a z disko barov Zlaty strom v karlovej ulici.Alebo big sister:-)
No hej, Zlaty strom to je klasika Len cez tyzden tam dokazu hrat aj hip-hop, takze pozor. No v sucasnosti je najlepsia asi www.Mecca.cz , navyse cez prazdniny maju vstup zdarma.
Nejake dalsie spoty - ktore sa daju vidiet v Prahe? Chystam sa tam koncom prveho majoveho tyzdna. A zbieram informacie co by som ta siel pozriet - navstivit...