Stenky: Ja len, že sa tu take niečo konalo, tiež sa určil dátum dostatočne vzdialený na to, aby v zápale realnych povinností na to človek zabudol a nakoniec sem "nikto" neprišiel.
Pomohlo by, keby ste Hojka ukecali, aby mal tento topic reklamu pod tym cervenym textom s CS 1.6 serverom, lebo tu to stale moze niekto prehliadnut.
//srnec: vsak men to je jedno, tiez asi zabudnem, ale ked sa mladi tak snazia, tak nech to robia poriadne
Som tu borci. Len sa pripajam z Orange World na n6230i a kym som sa prepadloval az sem sa mi naplnila vyrovnavacia pamat telefonu. Tu som musel rucne zmazat a potom mi resetlo login... Fakt utrpenie tento nokia browser v 256x256 pixelov
Stenky napísal:Som tu borci. Len sa pripajam z Orange World na n6230i a kym som sa prepadloval az sem sa mi naplnila vyrovnavacia pamat telefonu. Tu som musel rucne zmazat a potom mi resetlo login... Fakt utrpenie tento nokia browser v 256x256 pixelov
Bongo-man napísal:no ake bolo finalne cislo??? Podla mna to chce len lepsiu organizaciu, vybrat spravni cas, a aby kazdemu userovi dosla SS ze kedy sa to uskutocni.
Podla mna idealny cas je nedela na obed vecer uz nie kazdy je doma,
skôr by som povedal, že na obed bude málokto doma.
fizz napísal:Ono je to jedno, vzdy sa z 20 tisic ludi, najdu taki, ktori sem chodia raz za rok, mozno vobec, taki, ktori budu mat ini program...
Je mala sanca, najst cas, kedy budu mat vsetci volno a kto by uz doma ostal len kvoli tomu, ze na hojku sa prekonava nejaky rekord? Bud to raz vyjde alebo nas navzdy bude matat v snoch cislo 453.
zrejme budeš mať pravdu. Najlepší čas imho je okolo vianoc.