Orange world mini

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Adozv
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Orange world mini

Príspevok od používateľa Adozv »

Cavte, mam telefon Sony ericsson k810i a dostal som k tomu službu Orange wordl - mini. Stiahol som si opera mini, je to fajné atd ...

Ale mam predplatený objem dat 10 mb. v telefone si prejdem na počítadlo údajov. A teraz ktoré je to na ktoré sa mam pozerať aby som neprešiel tých 10 mb? Asi tie prijaté udaje - 350 000 bajtov. Ak sa nemylim.

A ked som na stránke

Kód: Vybrať všetko

http://www.orange.sk/sk/biznis/orangeworld_cennik.html
lavý stlpec Orange World mini a tam je:

Predplatený objem prenesených dát 10 MB - to je asi tých 10 MB na ten net.

Predplatený objem multimediálnych dát 20 MB - TIETO SU NACO??

VOPRED DIKY
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v mobile je to to počítadlo ktoré pozeráš (prijaté dáta).
tých 20MB je na pozeranie streamovanej live TV. Výjde to tak približne na pol hodinu, a strháva sa to z týchto dát (ak prešvihneš tak samozrejme platíš)
Adozv
Light Star
Light Star

díky moc
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

presne ako povedal audiotrack.. multimedialne data mas napr na stahovany obsah, internetove data na nacitavanie stranok vseobecne..

aha tak trosku nedorozumenie :) po prestudovani cennika atd davam za pravdu auditrackovi.. multimedialne data su len na TV, videa na zelanie, hudby na zelanie a orange music :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:presne ako povedal audiotrack.. multimedialne data mas napr na stahovany obsah, internetove data na nacitavanie stranok vseobecne..
ale to som predsa nepovedal :) Na stránky, icq, irc a čokoľvek čo bude robiť na wape/webe cez mobil má tých 10MB. Ten multimediálny balík 20MB je IBA na TV (buď z domovskej stránky orange, alebo cez player ktorý si môžeš z orange stiahnúť)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

10 MB je pre upload+download
Spotrebu si najlepsie pozries na domovskej stranke Orange World...
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

STomko napísal: Spotrebu si najlepsie pozries na domovskej stranke Orange World...
to by som az tak netvrdil ze je to najlepsie,lebo im to meska a tym padom su udaje skreslene a teda v neprospech pouzivatela...ja pouzivam pocitadlo v mobile(SE M600) a neni ocom
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ale mas tam napisane kedy to bolo naposledy aktualizovane tak priblizne vies kolko si este odvtedy prevolal
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

Jelko4 napísal:ale mas tam napisane kedy to bolo naposledy aktualizovane tak priblizne vies kolko si este odvtedy prevolal
neviem ci si to uz niekedy sledoval dokladnejsie,ale aj ked to tam napisu,tak to neni hned pravda.ver mi,uz to mam vysledovane a potvrdili mi to aj v predajni orange...na ich udaje sa moc nespolieham,aj ked sem tam nane pozrem
Adozv
Light Star
Light Star

díky všetkým, čo sa týka toho že sa da kuknút spotreba aj na webe som po dlhej chvíli hladania na www.orange.sk našiel.

chápem ale toto správne?

Multimedialny balik dat - volne: 20 MB 0 kB.
Orange world - volne: 9 MB 451 kB.

napríklad ten orange world znamena že som zatial stiahol 451 kB, a 9 MB mam volných. okI?

lebo nechápem tej pomlčke "Orange world - volne".

ja sa to radšej opýtam ako platiť nehorazne peniaze za každý začaatý megabajt.

díky
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

znamena to ze si stiahol 549kB a este 9MB a 451kB mas volne. A dole mas datum, kedy to bolo naposledy aktualizovane
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

STomko napísal:10 MB je pre upload+download
Spotrebu si najlepsie pozries na domovskej stranke Orange World...
10 MB mas pre download .. upload mas neobmedzeny - tak ci tak s rychlostou mobilneho pripojenia (no mozno ked mas HSUPA) toho moc nepouploadujes
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spacesko »

Vy ste experti, jeden tak, druhy tak.... :? :?

Mas 10MB volnych na stranky, javu,... ako javu myslim aplikacie, ktore vyzaduju gprs (jimm(icq), Opera Mini,...)
V mobile mas prijate a odoslane. To si straz, volne su aj prijate aj odoslane. Vzdy si scitaj prijate a odoslane a ked budu mat spolu 10000000B(10milioinov bajtov) tak si si presurfoval vsetko.
Na stranke ked ti ukaze 9MB 451kB znamena ze si tolko presurfoval. Toto pocitadlo ukazuje iba presurfovane data. Volne si lahko vypocitas, v tomto pripade je to 549kB. Riad sa vzdy tymto pocitadlo a nie tym v mobile, zvyknu v tom byt rezervy.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Na stranke ORANGE WORLD - VOLNE obsahuje udaj, kolko MB z tych 10 ti este ostava k dispozicii do konca fakturacneho obdobia.
K presurfovanym datam patri UPLOAD + DOWNLOAD!!!!!!!!!
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

spacesko keby si netrepal ... na tej orange stranke ukazuje volne data ... pri pouzivani netu to klesa ....

takze to co tvrdis je bullshit
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

spacesko napísal:Vy ste experti, jeden tak, druhy tak.... :? :?

Mas 10MB volnych na stranky, javu,... ako javu myslim aplikacie, ktore vyzaduju gprs (jimm(icq), Opera Mini,...)
V mobile mas prijate a odoslane. To si straz, volne su aj prijate aj odoslane. Vzdy si scitaj prijate a odoslane a ked budu mat spolu 10000000B(10milioinov bajtov) tak si si presurfoval vsetko.
Na stranke ked ti ukaze 9MB 451kB znamena ze si tolko presurfoval. Toto pocitadlo ukazuje iba presurfovane data. Volne si lahko vypocitas, v tomto pripade je to 549kB. Riad sa vzdy tymto pocitadlo a nie tym v mobile, zvyknu v tom byt rezervy.
hehe to sa mi páči, keby to tak bolo, tak čím viac budem na nete, tým viac mám volných dát :D
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spacesko »

No ok teda, tak volne. Pouzivam T-Mobile tak ma to pomylilo. Ten to ma naopak.
Ale to ze je upload neobmedzeny je hlupost. Narazal som hlavne na to. UPLOAD+DOWNLOAD (prijate odoslane) ako tu uz niekto spomenul sa plati/ volne data.

Tiez som asi zlevidel volakoho prispevok, ked som si znovu precital som videlô ze je to gud.
Kazdy sa raz dodrbe :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Zdravim, otec ho dostalteraz na 3 mesiace azdarmo.. ale na svoje cislo. Dosal k tomu meno a heslo, je to viazane dajak k cislu? alebo to mozem pouzivat aj ja na svojom inom cisle s tym menom a heslom? asi nie co ?:)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

meno a heslo? na orange world? Ja ho používam už pekne dlho, ale meno a heslo som nedostal žiadne. Pokiaľ viem, tak orange world je viazaný na kartu, teda na číslo. Možno sa niečo zmenilo, ale pochybujem. Nedávno mi končila zmluva, ale k novej som žiadne meno a heslo nedostal.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

kukiak napísal:Zdravim, otec ho dostalteraz na 3 mesiace azdarmo.. ale na svoje cislo. Dosal k tomu meno a heslo, je to viazane dajak k cislu? alebo to mozem pouzivat aj ja na svojom inom cisle s tym menom a heslom? asi nie co ?:)
Nie, na inom to nepojde. Avsak ide o to ake meno-heslo mas na mysli
Meno v tvare tel.cisla a heslo v tvare XXXXXX sa pouziva na prihlasenie na orangeportal napr., kde mas k dispozicii 50SMS...
Napísať odpoveď