caute hosi..
mam nasledovny problem...po kazdej sezone sa ma vymenit olej tak to to bolo aj tuto sezonu no nebolo uskutocnenych ani 50 hodin kosenia a oleja niet mozno par cl vytieklo z plnej 0,6 litrovej nadrzky co sa stat nemoze aby po takom kratko case oleja nebolo.vsetky skrutky su dotiahnute takze unikat nemoze.aky je teda problem ze olej sa tak rychlo straca ? uz je to tak druhu sezonu..
Motorova kosacka
re
myslim si ze je to ok lebo ked si zoberes motorovu pilu tak ta ma tiez paradnu spotrebu oleja. ked kosi normalne, zvuk motora je tiez v norme tak je to uplne normalne. ako casto nou kosis ? a 0,5 l oleja za sezonu neni tak vela, ze by to malo nieco znamenat.
Re: Motorova kosacka
Pravdepodobne ti to niekde bude tiect...Skus polozit kosacku na zem,tak aby bolo pod nou sucho,daj pod nu napr. noviny.Potom ju zapni a skus nou pohybovat,napodobnuj pohyby kosenia.Cca 10 min.Ak tecie tak nejaka kvapka urcite padne...k-u-l-i napísal:caute hosi..mam nasledovny problem...
Motorova pila je nieco ine.Tam ti maze aj retaz,preto ma taku spotrebu oleja.Monako2 napísal:
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nechcel som zakladat novu temu tak pisem do tejto....
mam problem ohladom kosacky kupil som si odruky a nemam k nej navod no a dosiel mi benzin a neviem ci sa mi dolieva benzin cisty a zvlast olej alebo uz priamo mix...mam tam nalievaci otvor na olej a na benzin no pri benzinovom otvore nemam napisane ci tam ide mix....
je to mountfield ma vrchnom plaste je LS45 a na stitku mam TDL 484 TR
hladal som na google ale mam slabu anglictinu tak ak mozem poprosit o pomoc budem vdacny nechcem ju zadriet....dakujem za pomoc
mam problem ohladom kosacky kupil som si odruky a nemam k nej navod no a dosiel mi benzin a neviem ci sa mi dolieva benzin cisty a zvlast olej alebo uz priamo mix...mam tam nalievaci otvor na olej a na benzin no pri benzinovom otvore nemam napisane ci tam ide mix....
je to mountfield ma vrchnom plaste je LS45 a na stitku mam TDL 484 TR
hladal som na google ale mam slabu anglictinu tak ak mozem poprosit o pomoc budem vdacny nechcem ju zadriet....dakujem za pomoc