Sata disk + stara doska
Sata disk + stara doska
drosimvas vedeli by ste mi poradit ako spustit sata disk na naticnej Asus a7v600-X ? vsetko mam pripojene a nechce ist.poradte mi prosim
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Jak zeby sa nedalo vsetko sa da:D chod na stanku http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
a tam si vyber v prvej kolonke motherboard potom vyber socket a potom typ dosky a daj hladat potom daj na pravej strane raid a stahuj pod win..xp.a potom te subori hod na disketu a mas to...
a tam si vyber v prvej kolonke motherboard potom vyber socket a potom typ dosky a daj hladat potom daj na pravej strane raid a stahuj pod win..xp.a potom te subori hod na disketu a mas to...
ehm ale sak to zabera 7 MB ako to dat na disketu??Lyson2580q napísal:Jak zeby sa nedalo vsetko sa da:D chod na stanku http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
ale bol tam setup tak som ho pustil teraz dam restart a uvidim....
dotaz...nejde to....co teraz?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ty mas stiahnut to co je v adresari RAID a dat to na disketu malo by to mat okolo (180kB) potom ale neviem co s tym ja to vacsinou nahadzujem s instalovanim win ked vlozis win cd tak ti to dole pise ze press F6 to install additional sata drivers a potom to tam nahodim inak ked uz mas OS tak neviem ako to dat ale kazdopadn este pozri ci mas povolene SATA controlers v biose
a kde sa daju pozret tie sata controlers?? ja mam bios verzie 1006 tak nevem ci to tam bude..hrban napísal:ty mas stiahnut to co je v adresari RAID a dat to na disketu malo by to mat okolo (180kB) potom ale neviem co s tym ja to vacsinou nahadzujem s instalovanim win ked vlozis win cd tak ti to dole pise ze press F6 to install additional sata drivers a potom to tam nahodim inak ked uz mas OS tak neviem ako to dat ale kazdopadn este pozri ci mas povolene SATA controlers v biose
Re: Sata disk + stara doska
A ako sa prejavuje to, že nechce ísť? Ak sa ti tam nedá nainštalovať Windows, tak odpoveď na tomto fóre určite nájdeš (písalo sa tu o tom veľa krát).Dudas50 napísal:drosimvas vedeli by ste mi poradit ako spustit sata disk na naticnej Asus a7v600-X ? vsetko mam pripojene a nechce ist.poradte mi prosim
-
Lyson2580q
Zablokovaný
vobec nanajde ten sata disk....chrono napísal:A ako sa prejavuje to, že nechce ísť? Ak sa ti tam nedá nainštalovať Windows, tak odpoveď na tomto fóre určite nájdeš (písalo sa tu o tom veľa krát).
//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2008, 19:40 )
a to su ktore??Lyson2580q napísal:Ale ty nedavaj cely ten subor na disketu co si stiehol ibatie subori co potrebujes...
no doteraz som sa s tim sral a uz to konecne ide......len sa stane ze ho obcas nenajde hned ale az na 2. raz ale to nieje az taky velky problem....bolo potrebne len dat novy bios ktory neobsahoval RAID nastavenia....
//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2008, 22:23 )
no doteraz som sa s tim sral a uz to konecne ide......len sa stane ze ho obcas nenajde hned ale az na 2. raz ale to nieje az taky velky problem....bolo potrebne len dat novy bios ktory neobsahoval RAID nastavenia....
//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2008, 22:23 )