Ako pretaktovat procesor?

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
acherus
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa acherus »

PLs poradite mi niekto kde zistim aky mam procesor a ako ho mam pretaktovat? Minule som v biose nechtiac zvysil napatie z 50% na 75% a zistil som ze mu to prospelo len sa zacal prehrievat tak som dal dole bocny kryt a je vsetko OK. Prosim vas mozem z neho vytazit este viac?[/quote]

//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 21:04 )
Viem len ze mam procka INtel Pentium 4 3.00 GHZ
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

acherus
Light Star
Light Star

ano to mam ja sa pytam na negativne ucinky vzhladom ze uz som co to robil...
brm
Darca
Darca

Z toho, že si zvýšil napätie z 50% na 75% sa veľa vyzistiť nedá.. :)

Teoreticky kým Ti to funguje a neprehrieva sa, tak môžeš stále zvyšovať takty..
acherus
Light Star
Light Star

akO? V tom navode som sa nedozvedel...
brm
Darca
Darca

Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

to musis mat nejaky divny bios ked rata napatie na percenta :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep napísal:to musis mat nejaky divny bios ked rata napatie na percenta :D
Len preto, ze ty si este taky nevidel, neznamena, ze je divny.
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Len preto, ze ty si este taky nevidel, neznamena, ze je divny.
Tak taky som urcite este nevidel, alebo sa nato aspon nepamatam, ale asi to standard nebude. Ale ked uz nieco pises vysvetlis mi aky ma vyznam ratat napatie na percenta? Je to skresleny a tazko zrozumitelny udaj.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

A preco by som ti to mal ja vysvetlovat? Spytaj sa toho kto napisal dany BIOS :roll: Skresleny a tazko zrozumitelny? Rovnako ako napr. +0,1V - ked tomu rozumies povie ti to vsetko co potrebujes, ked nerozumies nepomoze ti ani panboh a je uplne jedno ci je to v absolutnych hodnotach alebo v percentach.

klasicke odvadzanie temy inym smerom v podani sheepa
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:A preco by som ti to mal ja vysvetlovat? Spytaj sa toho kto napisal dany BIOS :roll: Skresleny a tazko zrozumitelny? Rovnako ako napr. +0,1V - ked tomu rozumies povie ti to vsetko co potrebujes, ked nerozumies nepomoze ti ani panboh a je uplne jedno ci je to v absolutnych hodnotach alebo v percentach.

klasicke odvadzanie temy inym smerom v podani sheepa
Ja som sa spytal teba, pretoze ty mas 100% znalost na kompy, tak preco mi to nevysvetlis? Len preto ze to nevies mas potrebu si drbnut a vyhnut sa odpovedi? Tak ako v kazdej inej hadke? Jasne ze tomu nerouziem pretoze co je to potom default napatie? 100%, 50%? pisal ze zvysil na 75% tak potom co je 100%? zdvojansobenie defaultu alebo co?
Ako uplne vazne ti hovorim prestan si srat do ust lebo je to uz viac trapne ako zaujimave a dojem na userov sa robi inym sposbom, pretoze predpokladam ze len o to ti ide.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Nemam pocit, ze si seriem do ust, to skor mam taky pocit u teba. Cele to zacalo tvojou debilnou pripomienkou, ze ma divny bios pretoze TY si este taky NEVIDEL, tak som musel zareagovat ako na vacsinu tvojich vyplodov v takychto temach.

Ano uplne si ma prekukol, ide mi len o dojem na userov, pretoze vsetci mi tu vecer chodia fajcit kar :roll: Ale ked mi to hovoris vazne tak radsej prestanem teda :cry:
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 s tebou tazko, zato ze ta pocitac zivi sa citis ako totalny guru ale nevies to podlozit len lapas prispevky ako sa da a hras sa na internetoveho ramba len preto ze v realite si uplna sracka, ktora sa nezmoze na nic ine iba tocit 2 sekundove videa na nejakych techno party a vypisovat ptakoviny na forum, ale toto nie je moje forum takze si rob co chces a ako chces a dalej znizuj kvalitu diskusii ktora je uz teraz dost miziva, zaroven nemam zaujem navstevovat forum ktore sa hemzi priam vychytenymi spamermi ako si ty, holubar, mystique a dalsi idioti ktori nielenze nechcu priat nazor druhych ale ani necitaju poriadne prispevky a potom podjebuju s domnenim ze trafili tam kam chceli a kedze maju na fore dostatok im podobnych ludi tak si honia na karme a citia sa ako bohovia, bohuzial ja sa s takymi lamami bavit nechcem ani nepotrebujem, preto z fora odchadzam, ZBOHOM!!! :!: .
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sheep s tebou tiez tazko. Vsimol si si niekedy, ze naopak nazory ludi si precitam velmi rad, pokial su tie "nazory" stravitelne, resp. nie su to povacsinou totalne dristy ako u teba? Alebo ako inak vysvetlis, ze u vacsiny ostatnych zabehnutych userov na tomto fore nemam potrebu nijak do nich vyryvat? Si myslis, ze tvoje meno som si vylosoval z osudia? Kazdopadne tym, ze odides toto forum nic nestrati (mozno tak dobru zabavu na dlhe vecery), skor si myslim, ze naopak ziska! Ahoj :smt006 Uzi si to vo svojej "WoW" realite dosytosti, alebo si zaves na krk slaninu, nech sa s tebou aspon psy bavia.

Tie techno party mi az tak zavidiet nemusis ;) Ked sa zmozes na tie technoparty, ktore som navstivil, mozes mi este raz napisat, ci sa citis ako uplna sracka ;)
Napísať odpoveď