Sona je paname, nie v USA a teda ani nikto netvrdil že je to najlepšie strážená veznica v USAGnK napísal:Podla mna bol cely ich utek zo Sony najtrapnejsi zo serialu staci si to poriadne pozriet a uvidite ake je to nepravdepodobne hentym sposob utiect a to ze "najlepsie strazena vaznica v USA ". Neviem ale PB straca kazdou castou na realita, zaujimave to sice je, ale uz je to fakt pomaly rozpravka, a to som si myslel ze konecne relany serial z produkcie USA. No co na taky si este budeme musiet pockat
Prison Break [spoilers]
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
SPOJLERS
uehm... zmiesane pocity... uz to nie je take putave ako predosle serie
.. samozrejme velmi rad tento serial tak ci tak dopozeram.. ale uz to stratilo svoje caro.. akoze som mierne sklamany.. tu Sonu vyriesili v podstate okamzite... proste stalo sa tam to a to a väzni to a to.. a bum.. uz sme naspät v USA... zrazu sa vsetci stretnu a idu podniknut akciu ktora im zachrani zivot a teda ich aj oslobodi... inak by isli sediet, to co sa tyka Sary.. vyriesili v podstate celkom mudro.. neviem, ci to mali naplanovane uz vtedy ked ju zabili.. nwm..
umrela osoba u ktorej som to necakal.. (whistler)... no a teraz zase mudra hlava Scofield musi vymysliet plan ako dostat nie len jednu kartu ale este 5 dalsich.. v pohode no.. ten velky cernoch je ako chodiaci hrobar, rofl...
najviac ma pobavil ich prienik do domu toho sefa kde isli pre ten pristroj.. proste ochranka sa obrati len na dom oproti a v podstate maju volny pohyb po celom dome aj dvore...
mno jo.. uvidime co bude dalej.. uz len 4 dni
uehm... zmiesane pocity... uz to nie je take putave ako predosle serie
umrela osoba u ktorej som to necakal.. (whistler)... no a teraz zase mudra hlava Scofield musi vymysliet plan ako dostat nie len jednu kartu ale este 5 dalsich.. v pohode no.. ten velky cernoch je ako chodiaci hrobar, rofl...
najviac ma pobavil ich prienik do domu toho sefa kde isli pre ten pristroj.. proste ochranka sa obrati len na dom oproti a v podstate maju volny pohyb po celom dome aj dvore...
mno jo.. uvidime co bude dalej.. uz len 4 dni
-
hojko
Site Admin
Dost vtipne obe casti, najma ta prva. Ta druha uz mala ako tak nieco do seba, az kym neukazali tu citacku kariet, ktora dokaze bezdrotovo chytat signal aj zo zariadeni, ktore ziadny signal nevysielaju, no sranda
Ale aj ten prienik do domu a ako lahko sa necha zmiast cvicena bezpecnostna sluzba, to je uz na zaplakanie aku srandu si z nas robia scenaristi. Aj ta Sara, ved to je uz moc co predviedli, z nicoho nic sa len tak objavila... Skoda Whistlera, aspon ze moja oblubena postava Mahone stale zije, len pri takychto zvratoch je otazne ako dlho, mozno ho zastrelia a potom sa objavi o par casti, rovnako by ma neprekvapilo, keby sa tam objavil Kellerman. Jedine plus je asi ten obrovsky cernoch.
Co sa tyka samotneho deja, tak trosku zaujimave, len tak z nicoho nic sa objavia v USA, zatknu ich vsetkych rad radom, ich v druhej serii nie a nie chytit, este z nich aj agentov spravia, prechadzaju sa len tak po ulici a nikto ich nespoznava... Jediny zaujimavy moment, ktory sa mi pacil bol na zaciatku druhej casti, ked Mahone hodnotil vodica, ako pekne ho popisal a na zaklade jeho opisu ho vypatrali.
Rovnako ako aj dalsi ludia, serial budem sledovat uz len z recesie, aby som vedel ako to dopadne.
Co sa tyka samotneho deja, tak trosku zaujimave, len tak z nicoho nic sa objavia v USA, zatknu ich vsetkych rad radom, ich v druhej serii nie a nie chytit, este z nich aj agentov spravia, prechadzaju sa len tak po ulici a nikto ich nespoznava... Jediny zaujimavy moment, ktory sa mi pacil bol na zaciatku druhej casti, ked Mahone hodnotil vodica, ako pekne ho popisal a na zaklade jeho opisu ho vypatrali.
Rovnako ako aj dalsi ludia, serial budem sledovat uz len z recesie, aby som vedel ako to dopadne.
Hojko ved sara sa len tak neobjavila nebola tamnahodou ona zavreta, teda ju ma este stale spolocnost teda tato je len nejaka nastrcenahojko napísal:Dost vtipne obe casti, najma ta prva. Ta druha uz mala ako tak nieco do seba, az kym neukazali tu citacku kariet, ktora dokaze bezdrotovo chytat signal aj zo zariadeni, ktore ziadny signal nevysielaju, no srandaAle aj ten prienik do domu a ako lahko sa necha zmiast cvicena bezpecnostna sluzba, to je uz na zaplakanie aku srandu si z nas robia scenaristi. Aj ta Sara, ved to je uz moc co predviedli, z nicoho nic sa len tak objavila... Skoda Whistlera, aspon ze moja oblubena postava Mahone stale zije, len pri takychto zvratoch je otazne ako dlho, mozno ho zastrelia a potom sa objavi o par casti, rovnako by ma neprekvapilo, keby sa tam objavil Kellerman. Jedine plus je asi ten obrovsky cernoch.
Ten Kellerman ma tiez napadolhojko napísal:...
To s tym domom bol strasny vtip ale. Na zaciatku jak dosli, ze to je IMPOSSIBLE !!! TAm sa neda dostat, motion sensor, kamery, sama ochranka a zrazu tam len tak vbehnu a len tak vybehnu :DDDD Uplne ze mega lol.
No ja som skoro plakal, ked Michaelovi odstranili tetovanie (uz som si hovoril, ze kedy to niak poriesia, kedze furt chodil v dlhych trickach a maskerom sa zjavne nechcelo ho stale kreslit henou). Akoze on za vsetky serie ani raz nezmenil look, ani bradu / vlasy si nenechal narast (okej raz bol taky jemne neoholeny mozno) ale to tetovanie je proste nieco, podla coho ho poznaju ludia, aj ked ako som spomenul, furt nosi len dlhe tricka
No co pride dalej nikdy nebudem vediet, kedze kazdy diel bude vyzerat ako posledny, kym sa na konci nieco zas totalne neposerie a budu to musiet lepit.