Rapidshare- nemozem stahovat

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rapidshare- nemozem stahovat

Príspevok od používateľa jurdzi »

zdravim potrebujem pomoct s rapidom. Mam novy net a dnes som si chcel nieco stiahnut no vypisalo mi nieco v tom zmysle ze z mojej ip-cky uz je download ze mam pockat kym sa to dostahuje, pritom som nic nestahoval. Jedine co o mojej ip viem je ze je neverejna...dakujem za vsetky rady :)

ospravedlnujem sa ak tu uz nejaka takato tema je, hladam som len chvilku...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Si over, či to naozaj sťahuješ cez premium a nie ako free user..
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nj premium este nemam ale mne ide o to ze predtym som mohol v pohode stahovat ako free user a teraz nemozem
brm
Darca
Darca

neviem, prečo som čítal, že máš nové premium konto.. :D

S najväčšou pravdepodobnosťou máš spoločnú externú IP adresu s ďalšími ľuďmi pripojenými cez toho istého poskytovateľa Internetu.. čiže pre rapidshare sa všetci tvárite akoby ste boli jeden človek. Takže ak Tvoj sused s tým istým netom, tj. s tou istou IP ťahá niečo z RS, tak bohužiaľ už nemôžeš ťahať Ty. RS free konto je totiž blokované, že jedná IP adresa = 1 stiahnutie.
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pfuuuha cize pravdepodobne ked som mal toho stareho providera mal som svoju vlastnu ip a teraz ju zdielam....a neda sa nejako zmenit, teda ze by som si priplatil a poskytoval by mi to prehodil? :)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

jurdzi napísal:zdravim potrebujem pomoct s rapidom. Mam novy net a dnes som si chcel nieco stiahnut no vypisalo mi nieco v tom zmysle ze z mojej ip-cky uz je download ze mam pockat kym sa to dostahuje, pritom som nic nestahoval. Jedine co o mojej ip viem je ze je neverejna...dakujem za vsetky rady :)

ospravedlnujem sa ak tu uz nejaka takato tema je, hladam som len chvilku...
no predpokladam ze nemas premium ucet no a ze nemas dinamicku ip tak ide oto ze seci co maju tvoj net maju rovnaku ip adresu vonka na net to znamena ze ak tvoj kamos vedla ma taky isty net a taha z rapidu tak ty nemozes lebo mate rovnake ip a to funguje vo velkom nozstve este by bodli stranky poskytovatela alebo viac info o tej ip.No a riesenie
1.Poziadat poskytovatela netu o sukromnu ip co je +cca 300 korun - neodporucam
2.Pouzivat proxy serveri co je pomale -neodporucam
3.Kupit rapid ucet-odporucam a nebudes mat obmedzenu rychlost a data mas do 10 g
4.Tahat skoro rano ak sa jedna raz zacas a tak 1 2 subory ale inak taky neodporucam.
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nojo tiez uvazujem nad kupou toho premium accountu :) a preco neodporucas aby som si u providera nekupil sukromnu ipcku? :)

//link TU ->bol to jediny provider co tu je :)

////pozeral som ten cennik a tam je deaktivacia verejnej ip-cky ...je to ono? :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nepocuvaj ho... sak kukaj jeho karmu
brm
Darca
Darca

Pre bežného usera je bezpečnejšie byť schovaný za spoločnou externou adresou..

..navyše s premium kontom môžeš ťahať naraz viac súborov, nemusíš vyplňovať kódy, môžeš používať download manažér, nedoťahané súbory môžeš doťahať neskôr.. atď.

Myslím, že viac výhod by pre Teba mal mať premium účet ako vlastná externá IP.. ale to už závisí od Tvojich potrieb.. to musíš vedieť Ty sám, čo chceš. ;)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

no rapid je nastaveny tak ze je tam obmedzena rychlost aj keby si mal vlasnu ip tak ti to bude stahovat stale rovnako ale viac ako 110 mi to neslo dokim som nemal ucet a tie peniaze co zato vyhodis tak sa skor oplati ucet ale nemozem presne povedat kolko to stoji ip ale mas tam vihody na premium ucte tie ze linky len nahadzes a tahas a 10 g je podla mna dost .
Šu-Do napísal:nepocuvaj ho... sak kukaj jeho karmu
a prosimta co som napisal zle ? ano mas pravdu cenu som len odhadol ale nic ine som nenapisal zle a kramu mam zlu taku lebo robym chyby v pisani a to je sukromne preco robym chyby a obcas sa najdu ludia co vidia vovsetkom chyby sak Šu-Do a najsmutnejsie je to ze ludi merias podla karmi a nie toho co maju vsebe alebo ake maju iq
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

aha mas pravdu :) dobre diky moc len to som chcel :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

brm napísal:Pre bežného usera je bezpečnejšie byť schovaný za spoločnou externou adresou...
Mať neplnohodnotné internetové pripojenie nie je dva krát výhra. Neviem, či by sa ti páčilo platiť za telefón, z ktorého by si mohol volať, ale tebe by sa nikto nikdy nedovolal. ;)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

jurdzi napísal:nojo tiez uvazujem nad kupou toho premium accountu :) a preco neodporucas aby som si u providera nekupil sukromnu ipcku? :)

//link TU ->bol to jediny provider co tu je :)

////pozeral som ten cennik a tam je deaktivacia verejnej ip-cky ...je to ono? :)
ano je to ono deaktivacia verejnej ip-cky
Napísať odpoveď