Genius SW 5000

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

GothaR napísal:Tak na 4x4 metre to je v pohode, ale Genius ma rozsah 20Hz-20kHz zatialco Creative 40Hz-20kHz, cize v tomto su na tom Geniusy lepsie, ale Creative je zas spolahlivejsia znacka a aj zvuk je vyvazeny.
Heheeee, od 20Hz? To zahraju mozno vtedy, ked vsetky ostatne frekvencie utlmis a pustis len 20 :D Genius hra efektivne od cca 50, tie Creativy z linku za 1500 tak cca od 60. Nizsie od toho nechcite aby to hralo.

Za malo penazi malo muziky, to v tejto kategorii plati. Genihnus nieje bohvieco, ale lepsie ako nejake lacne Kreatury za 1500Sk.

To, ze niekto to ospevuje, ake to ma super basy a vysky je len tym, ze je nahluchly alebo nic lepsie este v zivote nepocul (bolo by nacase).

Este je moznost tuto znacku http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... t216632580 Redstary hraju slusne, uz som mal cest s 3ma roznymi typmi.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

50Hz + genius mi akosi nejde dokopy.Mozno tak s utlmom 6dB :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Makovnik: ty si dalsi z kategorie, ktory pocul nieco uzasne a teraz to vsade rozhlasuje, ale tie tvoje z linku stoja 5 000 Sk a limit je 3 000, takze pozadovanu cenu si zdvihol o 66%.
A len pre tvoju informaciu - zostav som pocul uz viacej a dost vykonnejsich ale osobne nechapem naco je niekomu subwoofer velky ako skrina, ked ho ma pri pocuvani aj tak obmedzeny, aby nehral nahlas. A stojim si za tym, ze tie Creativy na bezne pocuvanie uplne stacia.
manik121
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa manik121 »

Jaa som to vedeeel hehe kazdy si svoju znacku bude obhajovat asi to spravim tak nabehnm neska do datartu a povim ench mi pusti geniusi potom nejake 5.1 co tam ma do 3000 ak este nejake su =D a uvidim noo bo takto tazko

//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2008, 23:23 )
heheee ol som neska v tom datarde a pustil mi to wo aj logitechi mi pustil a geniusiam lepsie aj satelity hrali ja som to pocul lepsie raz pocut ako 1000x krat o tom citat aj vacsi masivnejsi je subik a pytal som sa kamarata co tam robi predavaca a hovoril ze nechodi im vela na reklamaciu ze zo zaciaku chodili ze uz sa tak nekazia cize neni o cem kupit len tu predlzovacku s ochranou voci spičkam napatia a ze nic sa nemoze stat ze pri burkach ked vypadval prud ze sa kazili a inak ze v pohode a nakoniec 2 roky zaruka hehe
DexterZA
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DexterZA »

2 roky zaruka hehe
ved ty sa este dosmejes, ked ich budes pratat na reklamaciu, kopec ludi ti radi nekupuj genius, ak kupis, pochopis na vlastnom omyle, tak ako ja :oops:
dvakrat sli do haja, fakt si to rozmysli....
drim
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

20Hz?

Príspevok od používateľa drim »

Gothar, chlape počul si Ty niekedy reprodukovaných 20Hz? Naozaj si myslíš že tie genihnusy to zahrajú? A creative z 40Hz zahrá možno vyššie harmonické. Tieto "subwoofery" majú BR naladený na nejakých 70-90Hz a v tomto pásme majú hrb ako Kriváň. Tu http://forum.audioweb.cz/viewtopic.php?pid=50776#p50776 je meranie, zasvätení vedia čo je to za hnus.

Nuž ale proti gustu žiaden dišputát. Maník a Ty sa nauč aspoň spisovnú slovenčinu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja ani neverim tomu, ze zahraju 20Hz, ale pocital som s tym, ze zahraju nizsie frekvencie ako tie od Creative.
bartonko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bartonko »

ja mam geniusi uz zo tri roky neviem presne oznacenie ale su to 5.1 home , hraju dobre a neboli s nimi doposial ziadne problemy, takze si myslim ze znacka genius co sa tyka reprakov neni uplne na zahodenie, ja som nadmieru spokojny
manik121
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: 20Hz?

Príspevok od používateľa manik121 »

drim ti si nejaky drzi ne? :?: :aasmile5:
drim
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drim »

drzi určite nie, možno drzý. Mne sa nezdá.
Napísať odpoveď