jasne, ze jo... kamarat si minule leto kupil komplet skrinku (okrem HDD a mechaniky) za 10 000 sk.. cize teraz by to malo byt lacnejsie...
dal si tam druhu najnizsiu kategoriu dvojjadra od Intelu... 7600GS.. nejaku dosku, zdroj, 1GB ram a skrinka... lenze on si to skladal sam.. cize len komponenty si kupil.. tie ktore som vymenoval
Šu-Do napísal:jasne, ze jo... kamarat si minule leto kupil komplet skrinku (okrem HDD a mechaniky) za 10 000 sk.. cize teraz by to malo byt lacnejsie...
dal si tam druhu najnizsiu kategoriu dvojjadra od Intelu... 7600GS.. nejaku dosku, zdroj, 1GB ram a skrinka... lenze on si to skladal sam.. cize len komponenty si kupil.. tie ktore som vymenoval
lenze ja nepotrebujem skrinku....
potrebujem procak,ram,dosku,grafiku.... vedel by si tu dat nejake linky?
2janci2 napísal:tvoj upgrade je v pohode,a tie graficke karty,ta prva a tretia su rovnake,a ta 9600 GT je slabsia ako ta 8800 GT...ale stale je to dobra karta
j, to ma nenapadlo
no tak teda zoberem tuuu 8800 .... diky zatial vsetkym za rady : )
Ak by si mal tie financie tak radsej vezmi 4850 proti 8800 neviem sice aku ides ale je lepsia ako 8800GT ,.. a GS je slabsia ako 9600GT potom radsej tu,..
ja mam namietku na procesori cital som v jednom clanku aj mi to hovorily v sharku ze amd niesu dobre procesori ze intely su lepsie a preto ze amd maju niaku chibu preto su take lacne
Duffiii napísal:ja mam namietku na procesori cital som v jednom clanku aj mi to hovorily v sharku ze amd niesu dobre procesori ze intely su lepsie a preto ze amd maju niaku chibu preto su take lacne
Ked pominiem gramaticke chyby a styliaciu prispevku, tak "jedna pani povidala" to je suepr pristup. Pan amater zo sharku mal zrejme na mysli chybu v TLB bufferi, ktora bola opravena tak 2-3 mesiace dozadu novsou reviziou procesorov. Tato chyba na funkcnost v beznych podmienkach ziadny vplyv nemala, vyskytla sa len vo velmi specifikych podmienkach. A rozhodne nema vplyv na cenu procesorov, AMD jednoducho cenu dumpovat musi, pretoze inak Intel moc konkurovat nemoze.