Česť jej pamiatke
Zomrela herečka Vilma Jamnická
-
Black.Raven
Medium Star
Zomrela herečka Vilma Jamnická
12. august 2008 - Slovenská herečka, spisovateľka a astrologička Vilma Jamnická zomrela dnes približne o 8:20 v dome seniorov Archa v Bratislave. "Príčinou smrti bolo zlyhanie srdca. Zaspala," potvrdil herečkinu pokojnú smrť jej synovec Miroslav Dudáš. Ako uviedol pre agentúru SITA, Jamnická bola ráno pri vizite v poriadku, až neskôr personál zistil, že sa nehýbe. Dátum poslednej rozlúčky s Vilmou Jamnickou zatiaľ nie je známy. "Pohreb je zatiaľ v štádiu riešenia," uviedol Dudáš.
Česť jej pamiatke
Česť jej pamiatke
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nevidel som asi ani jeden film, kde hrala, nakolko som z tej mladsej generacie, ale bola to neskutocne sympaticka osoba, srsala z nej taka energia, mala 100 rokov a energie viac ako ktokolvek iny... potom mala tusim mozgovu prihodu a odvtedy to s nou islo dolu vodou
potom zacali odchadzat jej priatelia a sama sa rozhodla, ze uz nechce zit a to bol zlom, zacala slabnut, ked umrie duch, telu uz neostava vela casu.
Nech odpociva v pokoji
Nech odpociva v pokoji
-
peterkozel
Medium Professional
co ja viem vykupenie ani nie, vlastne preco, ved myslim ze nemala nejaku na hovno starobu, choroby porazky, vyvod z creva... takze sa asi nemala nejak extremnekinjeril napísal:Myslim si, ze aj pre nu to bolo vykupenie.
Ja mat jej vek, tak sa dam zastrelit 7 rokov dozadu.
Kazdopadne, nech je jej zem lahka.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
do veku 100 rokov sa mala vyborne, cvicila 5 tibetanov, vsetko jej vychadzalo, ale ked dostala zaciatkom roka mrtvicu, tak sa aj z jej tvare stratil usmevpeterkozel napísal:co ja viem vykupenie ani nie, vlastne preco, ved myslim ze nemala nejaku na hovno starobu, choroby porazky, vyvod z creva... takze sa asi nemala nejak extremne