hladam sposob akym sledovat STV3 v zahranici

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Peterkal
Amateur
Amateur

hladam sposob akym sledovat STV3 v zahranici

Príspevok od používateľa Peterkal »

hladam sposob akym sledovat STV3 v zahranici. Mam pristup k SK netu a PC cez hamachi a remote administrator. tam mi aj ide vysielanie ale chcel by som tu DRM ochranu obist (skopirovat povolenie pozerat z mojho PC do tohto anglickeho) alebo hocijaky iny sposob.
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Nerozumiem aky je problem.

Jednoducho si otvor WMP daj File -> Open URL a vloz tam

Kód: Vybrať všetko

http://stream.m4.livetv.sk/STV3live_self
a malo by to ist...alebo to nieje v tvojom pripade az take jendoduche ? :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Problem je ten, ze stv to streamuje iba na slovenske ipcky (kvoli vysielacim pravam). Riesenie neviem...jedine pripajat sa cez slovenske proxy, najlepsie nejake vlastne.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Aha, jasne, nevedel som aky je problem.

No tak potom tak ako hovori GothaR, na pc co mas doma si vytvor proxi a tam v zahranici sa na ne pripoj a malo by to ist.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sice nevyriesim tvoj problem, ale zrejme chces sledovat OH na PC. Skus sa pozriet na ponuku online stanic alebo este tu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na stranke Trojky mas taky link. ja som cez neho pozeral zaciatok kym sa mi stiahol "certifikat"
http://www.eurovisionsports.tv/olympics/
Ing. P@3ot
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Licencia

Príspevok od používateľa Ing. P@3ot »

DRMcko by sa vraj malo dat oklamat cez program fairuse. Skusal som ho ale na instalaciu potrebujem aspon jeden windows media subor co ma platnu licenciu. Mam dake wma pesnicky ale ked ich oznacim napise ze nieje dostupna licencia. Neviete co s tym?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

:(
Viewing Restrictions
Content on the Beijing 2008 Live streaming video portal may only be viewed in certain European Broadcasting Union (EBU) territories. As we cannot confirm that you are accessing this service from within those territories we regret that you will be unable to view the content.

a co pre mimo europanov?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dair: musis najst nejaku australsku televiziu, ktora to vysiela online :)
Zaciatok OH vraj sledovali 4 miliardy ludi, tak by nejaka mala existovat...
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jacko »

existuje aj vela programov co ti skryju Ip a mozes pozerat hocico ja to tak robievam ked pozeram DR.House na foxe a slovenske ti nepusti iba ked si z ameriky
Peterkal
Amateur
Amateur

A vedeli by ste mi odporucit jeden alebo viac programov kde sa da cez to proxy netovat ale cez SLOVENSKE.
Ing. P@3ot
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ing. P@3ot »

Sakra kym sa to vyriesi tak aj olimpiada skonci...dufam ze si pozriem aspon zaverecny ceremonial....

Skusal som to cez proxy program som zohnal myslim ze cez google uz neviem ako sa volal...skus:
http://www.softsea.com/software/Proxy-Software.html

Program nieje tazke najst horsie je najst slovensku proxy adresu. Ak niekto nejaku nasiel mohol by ju sem dat.
KaktusBR
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KaktusBR »

toto hladam aj ja. skusal som nejake mozilla rozsirenia ale nedalo sa.

chcelo by to nejaku priamu linku ako bolo na MS v hokeji. aj ked na druhej strane MS som radsej pocuval v radiu lebo ten stream bol na ... mohlo to mat 5fps a pri tych kockach puk nebolo vidno.

problem neni ze nemozem(e) sledovat OH, ale nezaujima ma ze nejaky anglan dobehol na 6 mieste a robia rozhovor s nim a ked nahodou dostane medailu tak aj s rodicmi, surodencami, kamaratmi, nahodnymi okoloiducimi. a ked je v zabere nas slovak tak komentatori nemaju sajnu ci je to slovinec alebo slovak.
Peterkal
Amateur
Amateur

KaktusBR napísal:toto hladam aj ja. skusal som nejake mozilla rozsirenia ale nedalo sa.

chcelo by to nejaku priamu linku ako bolo na MS v hokeji. aj ked na druhej strane MS som radsej pocuval v radiu lebo ten stream bol na ... mohlo to mat 5fps a pri tych kockach puk nebolo vidno.

problem neni ze nemozem(e) sledovat OH, ale nezaujima ma ze nejaky anglan dobehol na 6 mieste a robia rozhovor s nim a ked nahodou dostane medailu tak aj s rodicmi, surodencami, kamaratmi, nahodnymi okoloiducimi. a ked je v zabere nas slovak tak komentatori nemaju sajnu ci je to slovinec alebo slovak.
Asi tak aj mna to serie. ked vyhral martikan tak anglicania LEN druheho ukazovali svojho anglicana a v zabere ani nebol Nikto iny a este aj americanov ukazuju ale aby ukazali slovakov to nie.
Napísať odpoveď