Pekna vs. Dobra
-
midnight_man
Guru
No akurat k teme, vcera som bol v jednom DiscoClube u nas. Partia DJov sme boli pozret co nove. Samozrejme tam bolo kopu dievcat, ci uz peknych alebo menej peknych
Sedeli sme tam s partiou dakych dievcat, boli kamosky mojho kolegu. Zrak potesi, ale ked som videl ako sa postupne zacali vytracat s takym a onakym chalanom
za 20 min zase s dalsim. No poviem vam Cloveku to zobere chut sa pozret na nu. Nasa byvala profka to povedala celkom pekne "Na čo je vám pekná misa, keď je prázdna" teraz som nechcel povedat, ze vsetky pekne dievcata su sproste alebo co, to rozhodne nie. A teda mojou odpovedou na otazku je, ze by som si vybral hlavne dievca s ktorym si mam co povedat....Nie ze by na fyzickej krase nezalezalo...chce to najst taku strednu cestu.
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
no hej sme v mensine ale to neznamena ze nemozeme vyjadrit svoj nazor napr. aj tu.
takze pekny a mudry?..ani jedno ani druhe, pretoze ked uz s niekym zacnem vztah (nemyslim jednu noc) tak ma musi uputat, ocarit..v zivote nemas situacie ze napravo stoji pekny a nalavo mudry a obaja ta chcu.
treba byt realistom ..som pre zlaty stred...kazdy ma nejake + a -
-
pinacolada
Guru wannabe
ja som sa skor pytal na vas nazor chlopi..ja mam davno "vybrane"GothaR napísal:Ked cisto hypoteticky, tak to ber tak, ze s danou zenou budes musiet ostat do konca zivota, co je dajme tomu 50-60 rokov. Krasa pominie velmi rychlo, takze z tej prvej uz nebudes mat nic. A kedze, ako spominal Sagittarius, tak slovensky priemer dievcat je na tom vyzorovo aj tak velmi dobre, tak omnoho lepsie vychadza moznost 2, lebo si s nou budes rozumiet a navyse bude aj pritazliva.
Pre mna by to bola moznost 2, ale v skutocnosti asi nic take nemoze nastat, dlhodoboy vztah vyjde z lasky, nie z kalkulovania moznosti.
-
axxis
Addict
z tohto prispevku mi vyplyva, ze oblubjes muzov na jednu nocEritrea napísal:no hej sme v mensine ale to neznamena ze nemozeme vyjadrit svoj nazor napr. aj tu.takze pekny a mudry?..ani jedno ani druhe, pretoze ked uz s niekym zacnem vztah (nemyslim jednu noc) tak ma musi uputat, ocarit..v zivote nemas situacie ze napravo stoji pekny a nalavo mudry a obaja ta chcu.
treba byt realistom ..som pre zlaty stred...kazdy ma nejake + a -
-
Miley Cyrus
Light Star
Pekna vs. Dobra
neviem co od toho ocakavas kazdy ma vlastny nazor a kazdy tu napise ten svoj ty sa musis rozhodnut sam.
ja by som bral tu prvu yskusal by som to a keby to neklapalo tak by som s nou prestal chodit ved aj potom si budes moct stale vybrat ved sa nejdes zenit
ja by som bral tu prvu yskusal by som to a keby to neklapalo tak by som s nou prestal chodit ved aj potom si budes moct stale vybrat ved sa nejdes zenit
-
Sagittarius
Guru
Tak tuto temu som si vsimol az teraz. Heh je to zaujimava otazka. Najlepsia kombinacia by bola dobra a pekna. Ja som sice velmi narocny typ takze mozno aj to je dovod preco som momentalne sam uz troska dlhsi cas no a najst tuto kombinaciu baby, ze dobra a pekna je dnes velmi tazke. Takze neviem nejak konkretne zodpovedat, ale ked ani jedno, ani druhe nie je mojmu srdcu blizke natolko tak radsej asi sam. 
-
axxis
Addict
Odhadol neodhadol napisane to tak boloSagittarius napísal:Troška si to neodhadol, nemyslíš?
![]()
tak nic, sryEritrea napísal::D:D neviem jak si to pochopil(ale moja skusenost z netu je ze vsetko sa da chapat dvojako)..ale vedz ze nikdy som na jednu noc chlapa nemala a ani to neuznavam ..proste ja niesom na take uzivanie si ..asi preto som sama.
-
forgottten
Medium Star
hmm... tento topic mi príde ako opýtať sa, či je tráva zelená, alebo žltá... spojitosť medzi tými dvoma témami objavíte, keď nie ste total lamy...
Sú strašne dôležité DETAILY, ktoré rozhodujú. Tieto veci nie sú záležitosťou súčtu 1+2, kde = je 3...
Ak by to boli tie najštandardnejšie nijak pestré okolnosti, tak v mladosti davaj heeeeet s peknou. keď to celé padne (a to nepotrvá dlho), potom sa pokojne vráť naspäť. Pochopiteľne ak máš iné hodnoty, tak bude táto alternatíva neprijateľná. Hlavne choď tam, kde Ťa to ťahá (neradím Ti, ale niekomu, kto by na túto hypotetickú otázku očakával radu, namiesto odpovede). A za AKÝCHKOĽVEK okolností hovoriť vždy pravdu, úprimne, hovoriť city, neklamať a neprekrúcať a nevymýšľať (no nedrístať informácie zbytočne, ak je to škodlivé...) žiadne také: "Ja s ňou nič nemám", keď som s ňou niečo mal
Blabla... mimochodom, ak by si očakával lásku lásku lásku a dlhodobý krásny vzťah, bez debaty berieš soulmate, ale evidentne ak kladieš takúto otázku, tak si si nie istý, resp. necítiš toto "hlboké opojenie lásky"... zbytočne sa potom ťahať do vzťahu. Ak Ťa sexuálne priťahuje kráska, niet dôvod brániť sa prírode.
Sú strašne dôležité DETAILY, ktoré rozhodujú. Tieto veci nie sú záležitosťou súčtu 1+2, kde = je 3...
Ak by to boli tie najštandardnejšie nijak pestré okolnosti, tak v mladosti davaj heeeeet s peknou. keď to celé padne (a to nepotrvá dlho), potom sa pokojne vráť naspäť. Pochopiteľne ak máš iné hodnoty, tak bude táto alternatíva neprijateľná. Hlavne choď tam, kde Ťa to ťahá (neradím Ti, ale niekomu, kto by na túto hypotetickú otázku očakával radu, namiesto odpovede). A za AKÝCHKOĽVEK okolností hovoriť vždy pravdu, úprimne, hovoriť city, neklamať a neprekrúcať a nevymýšľať (no nedrístať informácie zbytočne, ak je to škodlivé...) žiadne také: "Ja s ňou nič nemám", keď som s ňou niečo mal
Blabla... mimochodom, ak by si očakával lásku lásku lásku a dlhodobý krásny vzťah, bez debaty berieš soulmate, ale evidentne ak kladieš takúto otázku, tak si si nie istý, resp. necítiš toto "hlboké opojenie lásky"... zbytočne sa potom ťahať do vzťahu. Ak Ťa sexuálne priťahuje kráska, niet dôvod brániť sa prírode.