Rapidshare downloader
Rapidshare downloader
Poznate nejaky funkcny downloader na rapidshare? V sucasnosti ked rapidshare nepotrebuje captcha kod, by nemalo byt problem naprogramovat taky software, ze si nahazdem linky, ktore sa mi automaticky cez FREE ucet stiahnu.
Svojho casu ked rapidshare mal captcha, tak existoval USdownloader alebo Rapget ale po tychto zmenach uz nefunguju.
Pozeral som aj officialny downloader od rapidsharu ale ten je podla vsetkeho len pre vistu...
Poznate este nejaky iny downloader?
Vdaka.
Svojho casu ked rapidshare mal captcha, tak existoval USdownloader alebo Rapget ale po tychto zmenach uz nefunguju.
Pozeral som aj officialny downloader od rapidsharu ale ten je podla vsetkeho len pre vistu...
Vdaka.
Re: Rapidshare downloader
no nvm ale ja mam konto na rapide a používam rapget a fičííí úplne v pohode4JOKE napísal:Poznate nejaky funkcny downloader na rapidshare? V sucasnosti ked rapidshare nepotrebuje captcha kod, by nemalo byt problem naprogramovat taky software, ze si nahazdem linky, ktore sa mi automaticky cez FREE ucet stiahnu.
Vdaka.
Re: Rapidshare downloader
no ale ako som pisal, zaujimalo by ma ci je nieco take pre FREE uzivatelov21rOBO21 napísal:no nvm ale ja mam konto na rapide a používam rapget a fičííí úplne v pohode![]()
-
XtremeQTXX
Expert
-
webmasterr
Medium Professional
-
XtremeQTXX
Expert
Napr. na Blackhole.sk uverejnil chlapik vlastny downloader pisany v pythone. Ja ho pouzivam a ide presne ako potrebujes. A ak sa vyznas, tak si ho mozes aj upravit, v archive mas aj zdrojove kody.webmasterr napísal:a dokaze niektory z nich stahovat tak, ze tam nahadzem napr. 10 linkov som FREE user a ze ked jeden link stiahne zacne automaticky stahovat dalsi atd..????
NIE naraz vsetky!
//ok thx vyskusam
-
webmasterr
Medium Professional