Zdravim. Mam takyto problem, ze v poslednej dobe (cca tyzden) sa mi dost casto stava ze mi prestane internet (aj stranky aj icq, skype..). Denne mozno aj 10x Prestane ist na par minut a potom znova nabehne, no v poslednej dobe vypadava casto. Pomoze ked vytiahnem router zo zasuvky a o5 pripojim. Ked internej nejde na routri mi nesvieti kontrolka PPP ostatne svietia, alebo este nesviedi DSL/ACT ale ten nesvieti hocikedy a internet ide. Tak vas prosim o radu co by to mohlo byt.
Router: ZyXEL P-660R-67C ADSL 2+ Router over U-R2
Provider: Slovanet.
Problem - Vypadky internetu.
-
nejakymarko
Addict
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pri prihlaoani adresy treba zadat iba adresu routra ostatne vymazat ( PC MODEM, NOTEBOOK MODEM a pod )Soviet napísal:nieco podobne robi kamosovi ktory ma internet od orangu..Napriklad pri stahovani viac ako 1mb mu vypne modem..cize tiez tipujem problem v routeri..
Mal som podobny problem a takto sa to vyriesilo skus to
-
vladino001
Light Professional
Neviem v akej sme to dobe ale toto nieje normalne aby nám vypadával net niekedy na dosť dlhú dobu. Mne osobne padá raz za deň a vždy treba resetnnuť modem aj 3x a potom zazračne ide. Pritom nič sa nezmeni všetko svieti len net vôbec nejde. Provider T-com akože velmi dlhu dobu mi to šlapalo vynikajuco a teraz (asi od posledneho zvyšovania DOWN) otras stahujem a pri konci to vypadne.
Začínam sa modliť aby tu bolo konečne viac ponúk na net ako teraz
Začínam sa modliť aby tu bolo konečne viac ponúk na net ako teraz