Buducnost sveta

Diskusie na politické témy...
jasol
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa jasol »

pinacolada napísal:dva bloky - zapad,vychod.medzi nimi trenice,sem tam vojna...sem tam nejaka ta surovinova kriza.bohati budu bohati,chudobni budu chudobni.podla mna ziadna krajina nema zaujem vyvolat jadrovu vojnu.mocnari sa budu nadalej uchylovat ku klasickym krvavym vojnam kde nestrati nik iny ako my "obycajni" ..inymi slovami - buducnost je tu uz dnes
:)
ja len dufam ze sa dozijem vytvorenia nejakeho hyperpriestoroveho plavidla,ktore si nasledne kupim a ufrcim na nejaku pokojnu planetku v kludnych koncinach vesmiru :wink:
tak toto ma dostalo :-D asi idem s tebou :-D LOL
MajsterN
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MajsterN »

Aryan Angel napísal:Mal.. vtedy nebol premier myslim

MajsterN, Gruzinsko zacalo ozbrojeny konflikt. Aky -fil si ty?
Pokiaľ viem tak Gruzínsko robilo vojenské operácie na svojom vlastnom území a Rusi vtrhli do suverénneho štátu. Rusi použili ako zámienku že musia chrániť svojich občanov aj na cudzom území avšak v skutočnosti im ide o zosadenie prozápadného prezidenta Sakasviliho. Nedovolia Gruzínsku vstúpiť do NATO a teraz sa im to aj podarilo. Mimochodom nie som žiadny fil iba sa snažím na veci hľadieť s nadhľadom a nie zaujato a nehladam za tym žiadnych sionistov.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Sagittarius napísal:AxXis: Myslím, že tvoj príspevok mal patriť do témy Rusko vs. Gruzínsko, však?
Nie nemal, Aryan tvrdil, ze tu vojnu nezacalo Gruzinsko tak som len normalne reagoval.
MajsterN napísal:Pokiaľ viem tak Gruzínsko robilo vojenské operácie na svojom vlastnom území a Rusi vtrhli do suverénneho štátu. Rusi použili ako zámienku že musia chrániť svojich občanov aj na cudzom území avšak v skutočnosti im ide o zosadenie prozápadného prezidenta Sakasviliho. Nedovolia Gruzínsku vstúpiť do NATO a teraz sa im to aj podarilo. Mimochodom nie som žiadny fil iba sa snažím na veci hľadieť s nadhľadom a nie zaujato a nehladam za tym žiadnych sionistov.
ná, Aryan vidi zidov vsade z toho si nic nerob. Stavim sa, ze nejakych ma aj doma v chladnicke a jedia mu maslo.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Axxis kvoli tebe som dostal polhodinovy zachvat smiechu :lol:

Haluz by bola keby je buducnost ako vo Futurame.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

axXis napísal:Nie nemal, Aryan tvrdil, ze tu vojnu nezacalo Gruzinsko tak som len normalne reagoval.
Sorry, máš pravdu. Nevšimol som si...
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

kto zacal... vinu na konflikte maju obe strany a takisto obe strany mozu pre svoje jednanie najst oporu v medzinarodnom prave, takze je to len o tom ku komu sa priklonite :wink:

k tomu clanku pana Carnogurskeho, on je znamy tym ze je velky rusofil takze jeho postoj bol uplne predvidatelny, asi tak ako bol predvidatelny postoj mnozstva iych politikov :roll:

a aby som nebol OT... aj podla mna svet speje do sraciek, a mozme si zato sami nie nejaki Americania, Rusi, Cinania alebo Zidia, alebo bubaci, ale ludstvo ako take... kazdopadne my ludia sa aj po tych najvacsich srackach zase pozbierame v to pevne verim :)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

tomo.za napísal:kto zacal... vinu na konflikte maju obe strany a takisto obe strany mozu pre svoje jednanie najst oporu v medzinarodnom prave, takze je to len o tom ku komu sa priklonite :wink:

k tomu clanku pana Carnogurskeho, on je znamy tym ze je velky rusofil takze jeho postoj bol uplne predvidatelny, asi tak ako bol predvidatelny postoj mnozstva iych politikov :roll:

a aby som nebol OT... aj podla mna svet speje do sraciek, a mozme si zato sami nie nejaki Americania, Rusi, Cinania alebo Zidia, alebo bubaci, ale ludstvo ako take... kazdopadne my ludia sa aj po tych najvacsich srackach zase pozbierame v to pevne verim :)
Prepáč , je to tvoj názor , ale brať na seba vinu za iných je podla mňa prehnané. Nikdy svet nešiel do sračiek kvoli ničomu menšiemu než moc ovládať, ... Napoleon ! Nemecko za prvej a druhej svetovej ! Komunistické sovietsko ! A napokon tu máme posledného ... USA ! Minulosť sa opakuje len preto,že sme sa stále nepoučili ....
MajsterN
Amateur
Amateur

d4nt3 napísal:Prepáč , je to tvoj názor , ale brať na seba vinu za iných je podla mňa prehnané. Nikdy svet nešiel do sračiek kvoli ničomu menšiemu než moc ovládať, ... Napoleon ! Nemecko za prvej a druhej svetovej ! Komunistické sovietsko ! A napokon tu máme posledného ... USA ! Minulosť sa opakuje len preto,že sme sa stále nepoučili ....
Myslím že chápeš USA príliš v negatívnom svetle. Samozrejme každý ma svoje za a svoje proti avšak USA hrajú vo svete úlohu svetového policajta a túto úlohu sa snažia robiť dobre. Jasné že za všetkym sú aj ich vlastné ciele nikto nerobí nič pre blaho sveta zadarmo avšak potrebujeme veľmoc ktorá bude držať nakratko štaty ako Iran a Sev. Korea vo výrobe jadrovych zbraní.
Je hlúposť si myslieť že keby niet USA by na svete nebolo vojen. Miesta ich vplyvu by proste prevzali ine mocnosti. Ked úlohu svetovej veľmoci prevezme Čína alebo Rusko ešte len potom uvidíme čo nastane a ľudia budu spomínať na starú dobrú Ameriku.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

MajsterN napísal:Myslím že chápeš USA príliš v negatívnom svetle. Samozrejme každý ma svoje za a svoje proti avšak USA hrajú vo svete úlohu svetového policajta a túto úlohu sa snažia robiť dobre. Jasné že za všetkym sú aj ich vlastné ciele nikto nerobí nič pre blaho sveta zadarmo avšak potrebujeme veľmoc ktorá bude držať nakratko štaty ako Iran a Sev. Korea vo výrobe jadrovych zbraní.
Je hlúposť si myslieť že keby niet USA by na svete nebolo vojen. Miesta ich vplyvu by proste prevzali ine mocnosti. Ked úlohu svetovej veľmoci prevezme Čína alebo Rusko ešte len potom uvidíme čo nastane a ľudia budu spomínať na starú dobrú Ameriku.
Tvoj pohlad na celosvetove dianie je minimalne dost nepresny. Mohol by si svoje tvrdenia aspon niecim podlozit, obhajit alebo byt konkretnejsi v niektorych tvrdeniach (napr ti sionisti by ma zaujimali).
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Ja som pocul ,ze cely svet riadia Hasici a v roku 2020 vypukne poziar na celom svete...
MajsterN
Amateur
Amateur

kali520 napísal:Tvoj pohlad na celosvetove dianie je minimalne dost nepresny. Mohol by si svoje tvrdenia aspon niecim podlozit, obhajit alebo byt konkretnejsi v niektorych tvrdeniach (napr ti sionisti by ma zaujimali).
No spytaj sa čo presne ti nie je jasné a budem sa snažiť ti to vysvetliť. Bol by som rad keby si ty povedal aky maš pohlad na celosvetove dianie. A čo ti mam povedať o tych sionistoch? Že cely svet riadia nosaty židia niekde za stolom v Jeruzaleme a kreslia si na mapke že tu bude vojna a tuto tiež spravime vojnu...
kali520
Darca
Darca

MajsterN napísal:No spytaj sa čo presne ti nie je jasné a budem sa snažiť ti to vysvetliť. Bol by som rad keby si ty povedal aky maš pohlad na celosvetove dianie. A čo ti mam povedať o tych sionistoch? Že cely svet riadia nosaty židia niekde za stolom v Jeruzaleme a kreslia si na mapke že tu bude vojna a tuto tiež spravime vojnu...
MajsterN napísal: Mimochodom nie som žiadny fil iba sa snažím na veci hľadieť s nadhľadom a nie zaujato a nehladam za tym žiadnych sionistov.
No mohol by si zacat napr s tymto
http://www.volny.cz/l_kopecky/conspiracy/fed.htm
http://www.europskenarody.info/Dejiny%2 ... dovcov.pdf
http://www.hojko.com/post833722.html?highlight=#833722
http://www.prop.sk/exprezident_carter_jimmy.html

Je to samozrejme ovela viacej a ak by sa ti nezdali zdroje mozes si ich kludne overit, inak prajem prijemne citanie :wink:
MajsterN
Amateur
Amateur

kali520 napísal:No mohol by si zacat napr s tymto
http://www.volny.cz/l_kopecky/conspiracy/fed.htm
http://www.europskenarody.info/Dejiny%2 ... dovcov.pdf
http://www.hojko.com/post833722.html?highlight=#833722
http://www.prop.sk/exprezident_carter_jimmy.html

Je to samozrejme ovela viacej a ak by sa ti nezdali zdroje mozes si ich kludne overit, inak prajem prijemne citanie :wink:
Neboj sa ja mam už opozerané všetky možné konšpiračné filmy v každom sa najde aj kusok pravdy ved bez vetra sa ani listoček nepohne. Ale netreba to zase prehánať. Mimochodom na stranku prop by som sa veľmi neodvolával sú to paranoici a na Jimmyho Cartera už tobôž nie bol to jeden z najneschopnejších amerických prezidentov.

http://www.prave-spektrum.sk/article.php?485
kali520
Darca
Darca

No dalo sa cakat, ziadne vyvratenie teorii, nic konkretneho len odkazanie na Krivosika ktory tu nie tak davno bol rozoberany, konkretne tu.

Okrem ineho jeho nazory su silne proamericke a v clankoch len doslova tara ale nic nevyvracia, nekonkretizuje alebo nedokazuje.
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

MajsterN napísal:Myslím že chápeš USA príliš v negatívnom svetle. Samozrejme každý ma svoje za a svoje proti avšak USA hrajú vo svete úlohu svetového policajta a túto úlohu sa snažia robiť dobre. Jasné že za všetkym sú aj ich vlastné ciele nikto nerobí nič pre blaho sveta zadarmo avšak potrebujeme veľmoc ktorá bude držať nakratko štaty ako Iran a Sev. Korea vo výrobe jadrovych zbraní.
Prepáč, ale odpovedz mi ako mám chápať niekoho , bez koho sa každý štát na svete ( vdakabohu TAKMER ) bojí vysloviť svoju vlastnú mienku , EU v tomto radikálne zlyhala, lebo jej očakávania, že sa stane dalšou " mocnosťou " a " hýbatelom " sveta žalostne zlyhali a zlyhávaju už pomaly 8 rokov ---

USA neni policajt, nikto mu to právo nedal , v Iráne , v Iraku , v Afganistane NEMÁ čo robiť !! USA sa na policajta hrá a zatial hrabe zisky a smeje sa na tuposti ostatných národov a ich predstavitelov...

Nie som protiamericky zameraný, američania ako ludia su strašne milí ludia od ktorých by si európania mala brať príklad, ale toto razom končí pri ich vzdelanostnej a inteligentnej urovni, ty tu o niečom pochybuješ , čo ukážu v mediach, oni ANI NAJMENEJ , a ich vlada to skvele využíva ...

Sev.Koreu ? Zobud sa prosim, bez USA by korejčania nevedeli ani čo je to atom, oni tam totiž stavaju atomovú elektráren... Iran je strategické miesto pre ťažbu a dodávky ropy = potreba ovladnutia zrodila mýtus terorizmu ( dokonca svetového , akoby sa teroristi pokúšali ovladnuť svet )

Skonči s naivitou , svet nie je čiernobiely ale ani príliš farebný ... a ak je v nom však niečo čierne , tak to sú figurky v rukach USA , ani nevieš aký dosah má ich CIA , tá je skutočným hýbatelov pešiakov ....
MajsterN
Amateur
Amateur

kali520 napísal:No dalo sa cakat, ziadne vyvratenie teorii, nic konkretneho len odkazanie na Krivosika ktory tu nie tak davno bol rozoberany, konkretne tu.

Okrem ineho jeho nazory su silne proamericke a v clankoch len doslova tara ale nic nevyvracia, nekonkretizuje alebo nedokazuje.
Bohužial zrejme si jeho članky nepochopil alebo si čítal maximalne dva ked takto hovoríš. Stále som však nepočul tvoj názor posielaš mi iba linky.
kali520
Darca
Darca

MajsterN napísal:Bohužial zrejme si jeho članky nepochopil alebo si čítal maximalne dva ked takto hovoríš. Stále som však nepočul tvoj názor posielaš mi iba linky.
Ano jeho clanok som nepochopil, lebo ked niekto nieco ide kritizovat a ma proti tomu nejake vyhrady, mohol by byt konkretnejsie kde, co a preco mu to nesedi a hned na to by to mal aj vysvetlit a odvovodnit. Krivosik nic take nerobi a ako vidim tak ani ty nie.

O mojich nazoroch sa mozes docitat v roznych politickych temach tu na fore ale zrejme chces pocut nieco kratsie a vystiznejsie, tak ano, zidia (sionisti) maju znacny vpliv na celosvetove dianie.
MajsterN
Amateur
Amateur

d4nt3: Samozrejme úlohu policajta nikto USA nedal avšak spytam sa ťa bol by si radšej keby taký vplyv ako USA malo Rusko nebodaj Čína?

Dalej hovoriš že Iran je strategický pre ťažbu ropy. To je pravda avšak uvedom si že pre USA by bolo omnoho výhodnejšie ropu jednoducho kupovať ako keby ju chceli získavať vojnou.

A Sev. Korea by bez USA nevedela čo je atom? Skôr bez Rusov lebo v Korey pracujú tímy ruských jadrovych fyzikov ktorí predtym pracovali pre Sovietsky zväz. Keď si myslíš že Sev. Korea si naozaj stava atomovu elektraren tak naivny si tu bohužial ty.

S inváziou do Iraku a Afganistanu nesúhlasím aj ja tak isto ako so všetkymi nezmyselnými vojnami vo svete a je mi jedno kto ich vedie či amíci rusi alebo hocikto iný.
kali520
Darca
Darca

MajsterN napísal:Samozrejme úlohu policajta nikto USA nedal avšak spytam sa ťa bol by si radšej keby taký vplyv ako USA malo Rusko nebodaj Čína?
O co je Rusko horsie ako USA?
MajsterN napísal:Dalej hovoriš že Iran je strategický pre ťažbu ropy. To je pravda avšak uvedom si že pre USA by bolo omnoho výhodnejšie ropu jednoducho kupovať ako keby ju chceli získavať vojnou.
USA vojanmi ktore vedie nesleduje len zisk ropy, viac tu
MajsterN napísal:A Sev. Korea by bez USA nevedela čo je atom? Skôr bez Rusov lebo v Korey pracujú tímy ruských jadrovych fyzikov ktorí predtym pracovali pre Sovietsky zväz. Keď si myslíš že Sev. Korea si naozaj stava atomovu elektraren tak naivny si tu bohužial ty.
A sovietsky zvaz ziskal informacie okolo obohateneho uranu a vyrobe jadrovych zbrani z USA.
MajsterN
Amateur
Amateur

Rusko je nevyspytateľná krajina nikdy nevieš čo môžeš od nich čakať ved oni vyvraždili polku vlastného národa. Nepamataš čo bolo v 68? Takto si Rusi udržujú svoj vplyv.

A ak sa vo svojích prispevkoch odvolávaš na ZeitGeist tak už nemáme o čom diskutovať. Všetkému su na vine Židia a hotovo.
Napísať odpoveď