Liptovska Mara , L. Mikulas

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Matisek
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Liptovska Mara , L. Mikulas

Príspevok od používateľa Matisek »

Zdravim , chcem sa opytat , kde je dobra moznost stanovat v okoli aquaparku v LM ? A moze sa stanovat aj v okoli l. mary ? Viem ze tam je ATC Trnovec ale okrem tejto moznosti , kde by sa najlepsie dalo a zadarmo. Nejake tie miesta. Dik. :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Tesne vedla kempingovej oblasti pri lipt. mare je taka cesticka a tam mas moznost paradne a zadarmo stanovat.Je to prakticky to iste co v kempingovej oblasti akurat tam nemas tie obchodiyk so zradlom a pi*ov***
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ja som tiež z LM hm dá sa hocikde campovať tam nie je nič zakázane ale je tu tolko poliakov že sa tvoria rady starou cetou až od rk do trnovca a potom ku akwaparku ako keby sa normálne parkovalo teda sa to ani nehýbe. JA osobne bývam v L ondraovej čo je asi ani nie 1 km od mary teda som tam skoro stale najlepšie je auto odstaviť niekde inde ale čo ked ho cheš mať pri sebe a camping v trnovci zabudni iba ak by si si to postavil na nejakom inom stane no a ked sa nahodou chceš zastaviť v hype alebo v kaufland tak na to rýchlo zabudni poliaci nakupia čo sa nedá ani kúpiť má košík taký plny že sa mu to ide vysipať a ked mu to nablokuje predavačka tak zistí že ma asi cca 100sk v peňaženke a teda čakal si asi 40min zbytočne. Co k tomu dodať sú prázdniny a je tu tolko ludí že obchody a ani cesty nestíhajú.ale campovať sa dá. miesta je ešte ok.

ozaj na molo ani nechod je tam plno rybárov nemožeš sa pomaly ani kúpať popri nich.treba si najsť nejaké miesto tichšie.
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

no s autom nemusis pocitat , ideme vlakom :wink:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ked pojdes dalej za Tattralandiu tak mas odbocku do kempu nalavo /stavaju/ chatky a pole tam je cesticka pojdes rovno a mas tam nadhernu plaz a hlavne ticho mozes tam v poho stanovat..-
Napísať odpoveď