Buducnost sveta

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

MajsterN napísal:Rusko je nevyspytateľná krajina nikdy nevieš čo môžeš od nich čakať ved oni vyvraždili polku vlastného národa. Nepamataš čo bolo v 68? Takto si Rusi udržujú svoj vplyv.
Vyvradzenie ma na svedomi komunizmus vytvoreny zidmi oktobrovou revoluciou, Rusky narod si tuto formu vlady nezvolil bola mu vnutena
http://www.hojko.com/komunizmus-zidovsk ... 74454.html
MajsterN napísal:A ak sa vo svojích prispevkoch odvolávaš na ZeitGeist tak už nemáme o čom diskutovať. Všetkému su na vine Židia a hotovo.
Zeitgeist je kapitola sama osebe a film je podavany sposobom ktory ani mne zrovna nejak nesedi, dolezita je podstata toho filmy a fakty tam uvedene ktore je mozne si overit z inych zdrojov, pripadne sa ich pokusit vyvratit.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

1. Po prve trepes nezmysli.
2. A tie vase super teorie o zidoch sa preberali v inej teme.

Niektory vyznamny komunisty vobec neboli zidia ale vy tam najdete ,ze jeho kona oca syn mal dceru ktora bola zidovka a takze ten komunista je 1000% zid.

Komunistov su miliony a zidia tvoria mizive percento. To vascie percento medzi nich tvoria krestania a moslimovia.

Takze aj ja mozem tvrdit, ze komunizmus krestanske alebo moslimske sprisahanie.

Rusko malo vzdy sklon k autokratickemu vedeniu a to je jedno ci tam bol komunizmus, vladli cari alebo demokracia.

Ked je narod nespokojny vacsinou sa objavi nejaky saso ,ktory tvrdi ,ze vsetky problemy vyriesi a naslubuje kazdemu vsetko. Samozrejme ludia jeho slubom veria...

Toto iste urobili komunisti a aj fasisti.
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Buducnost sveta

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

myslim ze sa dohodnu na uzavrieti mier ked ten konflikt na zaciatku vyzera dost vazne ale som presvedceny ze sa nakoniec dohodnu pristupia na nejake kompromisi aby s v tej oblasti zachoval mier
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

MakeFake napísal:1. Po prve trepes nezmysli.
2. A tie vase super teorie o zidoch sa preberali v inej teme.

Niektory vyznamny komunisty vobec neboli zidia ale vy tam najdete ,ze jeho kona oca syn mal dceru ktora bola zidovka a takze ten komunista je 1000% zid.

Komunistov su miliony a zidia tvoria mizive percento. To vascie percento medzi nich tvoria krestania a moslimovia.

Takze aj ja mozem tvrdit, ze komunizmus krestanske alebo moslimske sprisahanie.

Rusko malo vzdy sklon k autokratickemu vedeniu a to je jedno ci tam bol komunizmus, vladli cari alebo demokracia.

Ked je narod nespokojny vacsinou sa objavi nejaky saso ,ktory tvrdi ,ze vsetky problemy vyriesi a naslubuje kazdemu vsetko. Samozrejme ludia jeho slubom veria...

ešte som nikde nepočul od teba čoilen pozitívne slovo na stranu Ruska ..Si čistý antirusák a tak si budeš tvrdiť svoje..Však sa už kus uvedom,že opakovanie tých istých nezmyslov je kktizmus z tvojej strany..Všetky tvoje zdroje sú pravdivé, všetky tvoje názory sú pravdivé,všade si bol, všetko videl, všetko vieš najlepšie..Prečo rovno nejdeš do Afriky nájsť zdroje pitnej vody aby tam ľudia neumierali? Však tebe by to s tvojími vedomosťami dlho netrvalo..Teba by mali postaviť niekde do médií aby si im vysvetliť všetky nejasnosti okolo vojen a podobných konfliktov :?
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

A ja som nepocul od niektorych inych nieco pozitivne na stranu Zidov, USA, NATO a zapadu. Aj oni su cisty anti.... a budu si tvrdit svoje.

Aj ich zdroje su pravidive nie??? vsetky...

Nepovedal som nic take ,ze sade som bol a vsetko videl... :lol:

A nebudes mi hovorit co mam robit staraj sa o seba...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

MakeFake napísal: Nepovedal som nic take ,ze sade som bol a vsetko videl... :lol:
Nepovedal ale z tvojich rečí to vvplíva,že o všetkom vieš tak ako keby si bol na mieste diania a všetko si videl a podľa toho posudzoval..Zbytočné riešiť..Tak či tak zas napíšeš dáku kravinu..

Sorry za OT..ale niekedy sa to fakt nedá čítať čo tu píšu niektorý ľudia :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

makefake napísal:A tie vase super teorie o zidoch sa preberali v inej teme.
Ano kde sme videli tvoju ignoraciu a neschopnost co i len nejakej diskusie a obsahovo tvoje prispevky boli asi take ako tie teraz, nulove.

Vsetkemu naco nemas argument sa navyjadris vid jeden z mnoha prikladov a zacnes tarat zase o niecom inom resp stale o tom istom aj napriek tomu ze uz to je davno vyvratene.

Ako som povedal diskusia s tebou je len strata casu, nervou a co ja viem coho vsetkeho,

Aj by som mal co povedat k tym ostatnym kravinam co si napisal, ale naco? ma to vobec nejaky vyznam? Cim viac ludi na tomto fore si to uvedomi tym zbytocnejsie bude tvoje posobenie tu a bude sa viest mozno aka taka diskusia.
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

MajsterN napísal:d4nt3: Samozrejme úlohu policajta nikto USA nedal avšak spytam sa ťa bol by si radšej keby taký vplyv ako USA malo Rusko nebodaj Čína?

Dalej hovoriš že Iran je strategický pre ťažbu ropy. To je pravda avšak uvedom si že pre USA by bolo omnoho výhodnejšie ropu jednoducho kupovať ako keby ju chceli získavať vojnou.

A Sev. Korea by bez USA nevedela čo je atom? Skôr bez Rusov lebo v Korey pracujú tímy ruských jadrovych fyzikov ktorí predtym pracovali pre Sovietsky zväz. Keď si myslíš že Sev. Korea si naozaj stava atomovu elektraren tak naivny si tu bohužial ty.

S inváziou do Iraku a Afganistanu nesúhlasím aj ja tak isto ako so všetkymi nezmyselnými vojnami vo svete a je mi jedno kto ich vedie či amíci rusi alebo hocikto iný.
Teraz nezáleží na tom , kto ten vplyv bude mať v budúcnosti , záleží na tom, že ho treba zastaviť , zvrhnúť , zastaviť skôr ako budú hvizdať nad nami rakety, čo je vdaka USA dosť možné...alebo nie ?...

História nás odsúdi,Dejiny nás odsúdia ako dobu zbabelcov, tak ako všetky pred nami na čele ktorých stáli diktatori nad ludmi, čo si nechali znova a znova skákať po hlavach a počúvali šialené mozgy , presne ako v časoch staroveku cez stredovek , cez Napoleona, cez dve svetové vojny , cez všetky vojny na svete vedené , cez stovky vojen vedených len USA !!, cez studenú vojnu až po dnešné dni , ktoré opať nič neriešia !!!
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Imho, ktorý mi pomohli sformulovať vedci, sú najpravdepodobnejšie konflikty a vojny kvôli nedostatku pitnej vody

Vyprahnuté Mexiko otvorí diskusiu o vode

Zaujímavý článok, ktorý tiež stojí za pozornosť - Globálne bezpečnostné problémy
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

som zvedavy ci sa stane ta hovadina v roku 2012 .. velmi zvedavy ... ale podla mna to je hovadina :? ~len aby :o ~
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Vízia 2030 (Slovensko) alebo krásna ukážka toho ako sa dá písať 3 A4 o ničom... :?
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Kód: Vybrať všetko

A židia sú mimo obliga? Pozuhodné je to že ako hovoríš ta židovská menšina vlastní koľko svetového kapitalu vedel by si mi povedať? Môžeš klamať alebo hovoriť pravdu :!: Ty si skutočne umelec ihneď máš všetko jasné, už chýba leň Nobelová Cena :D
Napísať odpoveď