Ake nosite hodinky ?
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Moj pripad, a ked boli este z vodotriskom to bola vypalovackatomek00 napísal:kedysi som nosil..
potom som dostal mobil no a odvtedy ich nenosim, myslim ze dost ludi urobilo to iste..
ale inac ked som bol maly tak sa mi pacili take velke otvaracie kde sa dali odlozit take male zuvacky.. akoze pecka![]()
a ak by som si mal teraz nejake vybrat tak asi take ktore maju vela koliesok.. daco taketo
Tieto sa mi velmi paciazelovoc napísal:Diesel
edit: tajomny darca: 100$ na ebay ale co som ich videl na svk tak 6500
No ja mam digitalne a tak som si zvykol, ze ich nosim skoro cely den ... mobil moc nepouzivam, volat moc nevolam a ked som v meste tak potrebujem vediet kedy mi ide bus 
.. a neviem preco ale s rucickovimi som mal vzdy nejaky problem, takto sa pozriem a viem hned cas, datum aj den... co sa teraz cez prazdniny ked trosku stracam orientaciu v case aj dost hodi
.. a neviem preco ale s rucickovimi som mal vzdy nejaky problem, takto sa pozriem a viem hned cas, datum aj den... co sa teraz cez prazdniny ked trosku stracam orientaciu v case aj dost hodi
-
Tomasko
Guru wannabe
nie su take, co sa nabijaju nosenimMolitan napísal:Ja nosim digitalne hodinky Casio uz asi 7 rokov. Mam aj mobil, ale bez hodiniek sa citim cudne.
Len tak zaujimavost:
Jeden znamy pracoval v jadrovej elektrarni a mal hodinky ktore nosil do prace, a idu este doteraz bez vymeny baterie (cca. 10-15 rokov). Neviem ci to je tym ziarenim alebo co...
Re: Ake nosite hodinky ?
Ja nosím ručičkové, ktoré mi už zo dva roky stojaSajmon napísal:Ake nosite hodinky ? Mozte pisat aj znacku a typ. Ake by ste chceli hodinky ?
Uprednostnujete strieborne or zlate alebo obycajne ?
Môj dobrý kamoš je v tomto ešte vačší klasik : nosí staré vreckové hodinky na retiazke ako gentlemani v starom anglicku, su strieborne a sú z anglicka
Som sa riadne zasmial ... vieš, existujú hodinky s autonatahovacím mechanizmom... prakticky ani po sto rokoch pojdu stále bez bateriek či natahovania s omeškaním o pár sekund....Len tak zaujimavost:
Jeden znamy pracoval v jadrovej elektrarni a mal hodinky ktore nosil do prace, a idu este doteraz bez vymeny baterie (cca. 10-15 rokov). Neviem ci to je tym ziarenim alebo co...
-
paracentesis
VIP
-
paracentesis
VIP
-
Miley Cyrus
Light Star
Ake nosite hodinky ?
mne veci na ruke vobec nevadia hodinky nosim stale no mam aj mobil ale ten vyuzivam na tekefonaty nie na zistovanie casu 
-
DanielDevil
Addict
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný