Existuje taky mobil ?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Existuje taky mobil ?

Príspevok od používateľa ledenaster »

Takze pomaly mi konci Pausal a chcel by som mobil so Symbianom a s rozlisenim obrazovky 176x220, lebo zatial som videl len velke mobily so Symbianom a take velke hebeda nechcem.... :? :roll:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

neviem ci najdes so symbianom, no toto ma WM6 a splna aj displej aj velkost - http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefon ... p?ARI=7889
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Existuje taky mobil ?

Príspevok od používateľa STomko »

ledenaster napísal:s rozlisenim obrazovky 176x220...a take velke hebeda nechcem....
A co ma spolocne rozlisenie s "velkym hebedom". To ze ma male rozlisenie neznamena, ze to bude automaticky maly telefon :shock:
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Ak chces symbian, odporucam Nokia 6120

- maly telefon a ma vsetko. Nevymenim ho za nic :)
Dr.John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr.John »

prečo práve 176x220?v dnešne dobe je v mobiloch štandardné rozlíšenie 240x320. A mohol by si napísať, u ktorého z operátorov máš paušál a do akej cenovej hladiny chceš ísť.. či to má byť mobil za korunku alebo niečo lepšie.
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spacesko »

Nechapem preco chces take male rozlisenie. Raz som okusil velky displej a je to pecka, jeden z najrozhodujucejsich vlastnosti pri kupe. A 6120 nieje hebedo a ma myslim 240x320. Tiez do akej ceny a operator by bolo vhodne uviest. :)
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

6120 ja fakt dobra.ale ma iste chyby,napriklad neda sa svietit s led svetlom(bleskom)a podla mna je konstrukcne dost slaba :? ale pochvalujem si ju.je to najmensi a zaroven aj najmensi "mudri"fon
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

tiez mam nokiu 6120 a som spokojny, len ma mrzi ze aplikacie co su pre symbian mi az tak nevyhovuju, jednoznacne by som uz bral nieco s windows mobile, napr. ten HP IPAQ 514 by som strasne chcel a vobec mi nezalezi na displeji, samozrejme zavisi od vyuzitia telefonu... aj tak jediny telefon co mi ucaroval displejom bola nokia 3650 :)
Napísať odpoveď