Pekna vs. Dobra
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Všetky "rady", hodnotenia a riešenia na báze porovnávania oboch situácii sú zbytočné...
Láska ako predmet je nedefinovateľná, čiže nemožno tento pocit všeobecne platne opísať...
Preto tie tvrdenia o tom, čo máš kedy cítiť a ako sa máš zachovať, sú nezmyslami a odpoveď si dá každý sám v konkrétnej situácii...
Mimochodom, "hovoriť vždy pravdu" a "hovoriť city" za každých okolností je ako dávať góly striedavo do súperovej a do vlastnej brány...
City totižto poukazujú na to tajomno druhých, ktorého odkrývanie ich úplne mení...
Láska ako predmet je nedefinovateľná, čiže nemožno tento pocit všeobecne platne opísať...
Preto tie tvrdenia o tom, čo máš kedy cítiť a ako sa máš zachovať, sú nezmyslami a odpoveď si dá každý sám v konkrétnej situácii...
Mimochodom, "hovoriť vždy pravdu" a "hovoriť city" za každých okolností je ako dávať góly striedavo do súperovej a do vlastnej brány...
City totižto poukazujú na to tajomno druhých, ktorého odkrývanie ich úplne mení...
-
midnight_man
Guru
Vsetci sa cudujemetriple napísal:aj sa čudujem
No a tak vezmite si situaciu, ze ste niekde von a mate moznost sa zoznamit s partiou dievcat ... v pripade ze ma niekdo hrknute nebude riesit ktora je inteligentna alebo ci ma v hlave vsetkych 5 pohromade. Tak isto ani nemozete tusim co je ktora holka zac, to je proste na dlho...Ved ludia sa spoznavaju cely zivot, a mna osobne zivot naucil ze aj ti najlepsi priatelia sa vedia v tejto dobe zachovat sakra svinsky. Cize to nie je az take jednoduche...Mne sa predvcerom stalo, ze holka ktoru poznam 3 roky, mame vyborne priatelske vztahy..proste spravila nieco co by som necakal ani od dievcata ktore poznam 2 hodiny a sedime v bare hh. Cize toto hodnotenie ludi ze ona je taká a ten je zase taký. treba brat s rezervou. Mozno ked tych ludi spoznate blizsie zistite ze ten/tá dotycný/á taký/á vobec nie je.
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Súhlasím so všetkým. Len to, že som myslel, že si už ľudia zvykli na to, že ja stále tvrdím, že nie je dobré poukazovať na city a pravdy. Vyjadril som sa nesprávne. Nemyslím si, že je dobré, keď človek o tom hovorí. Ak by som sa mal opraviť, povedal by som, Neklamať. To je lepšie povedané. Je vždy lepšie nehovoriť o veciach v tejto oblasti, pretože hovoriť prináša opačný efekt, ako je, všeobecne, žiadaný.P41NK1LL3R napísal:Všetky "rady", hodnotenia a riešenia na báze porovnávania oboch situácii sú zbytočné...
Teda opravujem sa na Neklamať.
Uplne zbytocna otazka toto ale budis. Ja mam na to len jednu odpoved. Vzdy bud s tou, s ktorou sa lepsie citis. To uz musis vediet sam. A okrem toho...ja osobne nerozlisujem pekne a skarede...rozlisujem len take, ktore sa mi pacia a ktore nie a to je rozdiel. Pamatam si, ked sa mi pred dvoma rokmi pacilo jedno dievca a pritom, ked som pocuval nazory ostatnych chalanov tak zevraj nic moc, dokonca skareda a tak...takze je to o osobnych sympatiach a nie o krase ako takej. Proste clovek sa moze lahko zalubit aj do nie prilis atraktivnej alebo "peknej" baby ale prenho je v tej chvili ta najkrajsia...
máš 100% pravdu,presne ako si povedalJake44 napísal:Uplne zbytocna otazka toto ale budis. Ja mam na to len jednu odpoved. Vzdy bud s tou, s ktorou sa lepsie citis. To uz musis vediet sam. A okrem toho...ja osobne nerozlisujem pekne a skarede...rozlisujem len take, ktore sa mi pacia a ktore nie a to je rozdiel. Pamatam si, ked sa mi pred dvoma rokmi pacilo jedno dievca a pritom, ked som pocuval nazory ostatnych chalanov tak zevraj nic moc, dokonca skareda a tak...takze je to o osobnych sympatiach a nie o krase ako takej. Proste clovek sa moze lahko zalubit aj do nie prilis atraktivnej alebo "peknej" baby ale prenho je v tej chvili ta najkrajsia...
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
jin
VIP
Tento príspevok ma zaujal. Nesúhlasím s časťou, v ktorej vravíš, že s tou s ktorou sa cítiš lepšie. Pokiaľ je pekná, ale v hlave má vietor, ale napriek tomu sa vedľa jej boku cítiš fajn je to len dočasné. Vzťah nemôže byť založený na pozeraní sa na partnera (ajkeď aj to je dôležitý faktor, ajkeď ako budem písať neskôr subjektívny). Ďalej spomínaš, že sa Ti pred n. rokmi páčilo isté dievča, o ktorom iní tvrdili, že nie je prkná, etc. ... Logicky, nakoľko v Tvojich očiach bola pekná. To je OK osobne sa práve tiež nachádzam v tejto situácii. Presne, ako si povedal, je to v závislosti na osobných sympatiách - tie sa však vytvárajú časom a sympatie typu "soulmate" predbiehajú (v drvivej väčšine prípadov) sympatie fyzického typuJake44 napísal:Uplne zbytocna otazka toto ale budis. Ja mam na to len jednu odpoved. Vzdy bud s tou, s ktorou sa lepsie citis. To uz musis vediet sam. A okrem toho...ja osobne nerozlisujem pekne a skarede...rozlisujem len take, ktore sa mi pacia a ktore nie a to je rozdiel. Pamatam si, ked sa mi pred dvoma rokmi pacilo jedno dievca a pritom, ked som pocuval nazory ostatnych chalanov tak zevraj nic moc, dokonca skareda a tak...takze je to o osobnych sympatiach a nie o krase ako takej. Proste clovek sa moze lahko zalubit aj do nie prilis atraktivnej alebo "peknej" baby ale prenho je v tej chvili ta najkrajsia...
//Jim?? Kua Jim Beam??
-
midnight_man
Guru
Ako sa praví, Laska na prvy pohlad nie je laska. Je to viac menej zalozene na fyzickej krasne dotycneho. AKo Jim spominal, fyzicka pritazlivost nemoze byt zakladom vztahu, i ked je jeho neoddelitelnou sucastou. Ked na tom niekdo postavi "vztah" odsudil ho na zanik....
///K tej fyzickej pritazlivosti. 100 ludi...100 chutí, niekomu sa paci ta, druhemu zas henta..Kazdy z nas si krasu definuje inac.
///K tej fyzickej pritazlivosti. 100 ludi...100 chutí, niekomu sa paci ta, druhemu zas henta..Kazdy z nas si krasu definuje inac.
-
Sagittarius
Guru