Problém s HD2600xt
Problém s HD2600xt
Ahojte, mám celeron D345 3,066 Ghz, zakl.dosku AsRock P4V88, 1,5 GB DDR(400mhz) a graf.kartu ATI HD2600xt. Mám problém s hrami od EA games(FIFA,NFS,NHL-aj staršie ročníky) a to, že nech nastavím detaily akokoľkvek, tak mi hra seká.Nie,žeby sa to nedalo hrať, ale keď seká na najvyšších detailoch NFS U2, tak to kapanek naserie a FIFA mi ide horšie ako s FX5200. Čím to môže prosím Vás byť? Môžu si nejak navzájom nesedieť zakl.doska a graf.karta, alebo nedostatok RAM? ďakujem za odpoveď 
-
XtremeQTXX
Expert
-
XtremeQTXX
Expert
-
XtremeQTXX
Expert
hej mne tak uz jedna zhorela
tak newem potom pri CPU som si isty ze tam je ochrana proti prehriatiu a predpokladam ze aj pri GPU
ja mam teraz jednu s pasivom z bez pridavneho ventilatora mala 104 stupnou a FPS sa mi znizilo pri hocijakej hre na 5 ........... takze predpokladam ze to bude prehrievanie GPU
ja mam teraz jednu s pasivom z bez pridavneho ventilatora mala 104 stupnou a FPS sa mi znizilo pri hocijakej hre na 5 ........... takze predpokladam ze to bude prehrievanie GPU
-
XtremeQTXX
Expert
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
samozrejme pri prehriati VGA (u mna cez 127°C) sa podtaktuje jadro... tym sa znizi zataz na vykon VGA... teda klesne VGA.. ked sa prehreje CPU tak sa zas restartuje PC...
co sa tyka tvojich merani... ako to meras ? (tie teploty).. pretoze ak prepnes z hry do winu a kukas na teploty tak medzitym dokaze klesnut teplota VGA celkom dost... skus nejaky program ktory zaznamena historiu teplôt... Riva Tuner napriklad
co sa tyka tvojich merani... ako to meras ? (tie teploty).. pretoze ak prepnes z hry do winu a kukas na teploty tak medzitym dokaze klesnut teplota VGA celkom dost... skus nejaky program ktory zaznamena historiu teplôt... Riva Tuner napriklad
-
XtremeQTXX
Expert
-
XtremeQTXX
Expert
-
XtremeQTXX
Expert