Problem so zvukovou kartou ..PLEASE

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Krusty
Light Expert
Light Expert

Problem so zvukovou kartou ..PLEASE

Príspevok od používateľa Krusty »

Zdravim thakze k problemu mam integrovanu zvukovku a to Audio Device on High Definition Audio , po nainstalovany vsetkych driveroch mi zvuk stale nejde..dost som sa pozeral po nete a kazdy na tieto zvukovky pinda kazdy ma problem nainstalovat ich... a len tak pre info nebude to problem v reprakoch a podobnych takychto veciach,,please poradte lebo som skusil uz vsetko asi a stale to nejde
:cry:
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

no vsetko si isto neskusil :), aky tam je win ? aky chipset ?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

..a ešte o akú základnú dosku sa jedná. V biosue máš zvukovku zapnutú?
XtremeQTXX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa XtremeQTXX »

ked mas vistu tak tam su integrovane drivery na starsi HW a na novsi ti to driveri automaticki najde
Krusty
Light Expert
Light Expert

Takze mam AMD Athlon 64 X2 Dual a win mam XP a v biose je zapnuta pretoze mi ju novy hardver najde len nechce nainstalovat...
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Krusty napísal:Takze mam AMD Athlon 64 X2 Dual a win mam XP a v biose je zapnuta pretoze mi ju novy hardver najde len nechce nainstalovat...
takže s týmto som mal aj ja problém,mam dosku od gigabyte m-57 sli s4, použil som nové ovládače a stále nič,problém je v tom,že ak máš doinštalovanú slovenčinu do WINDOWS XP,tak ti jednoducho tie ovládače na zvukovú kartu nenainštaluje.

Jediné riešenie,ktoré mi odstránilo môj problém bolo toto.

1.nainštalujem windows
2.nainštalujem komplet ovladače
3.nainštalujem slovenčinu do windowsu

Teda jednoducho ovládače na dosku(zvukovú kartu) musíš inštalovať na ENG windows a až po nainštalovaní ovládačov inštalovať slovenský preklad windowsu.
Krusty
Light Expert
Light Expert

xJEDIKNIGHTx napísal:takže s týmto som mal aj ja problém,mam dosku od gigabyte m-57 sli s4, použil som nové ovládače a stále nič,problém je v tom,že ak máš doinštalovanú slovenčinu do WINDOWS XP,tak ti jednoducho tie ovládače na zvukovú kartu nenainštaluje.

Jediné riešenie,ktoré mi odstránilo môj problém bolo toto.

1.nainštalujem windows
2.nainštalujem komplet ovladače
3.nainštalujem slovenčinu do windowsu

Teda jednoducho ovládače na dosku(zvukovú kartu) musíš inštalovať na ENG windows a až po nainštalovaní ovládačov inštalovať slovenský preklad windowsu.
No ja neinstalujem slovencinu ja mam SP2 hned aj s prekladom ..
Bavim sa stym uz asi tyzden a nic som sa bol aj pytat v predajni co a ako thak ze tho sa ma nieco instalovat v system32 ale tham som pozeral a nic som sa nedozvedel ...mam zajtra za nim dost ze vraj mi ukaze co a ako ale thak rad by som na to prisiel sam ked na to este dneska nepridem thak to mu tham zanesiem nech mi ukaze co a ako a inac ked som instaloval zvukovu kartu prvyraz po nainstalovani XP ked som klupil PC thak nebol ziadny probleem az teraz

//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 13:27 )
Uz som na to prisiel cize mozte dat LOCK
Napísať odpoveď