Kiezby by bola nedotovana cena okolo tych 13 - 14k. To by som nevahal, ale bojim sa, ze nasadia vysoke ceny. Ceny tarifov atd zverejnia Orange a T-Mobile az 21.8. Cize na poslednu chvilu
Momo46, ak myslis libijara, o nom viem. Lenze je sice pekne ze predava 8GB Black za 10700 CZK ale: 10 700 + DPH = 12733 + doprava 500 a mas 13233 CZK = 16805 SKK. ( ratane s kurzom 1.27 )
Ver mi, je to tak, ako to ratam. 10 700 ceskych + k tomu DPH (clo sa neplati) a este si to prerataj na slovenske koruny a vyjde skoro 17 litrov za 8GB iPhone.
edit//este som zabudol na dopravu, co je nejakych 400 - 500 ceskych
Gothar: JJ ten clanok som cital, ale aj tak ma to neodradi. Je jasne, ze z tych 3 000 000 predanych iPhonov sa najdu nepodarky, to je tak pri kazdom telefone. Na forach co citam, nema nikto najmensi problem s praskanim displeja, ci padanim hovorov. Tie obrazky prasknuteho iPhona su styri a koluju vsade a preto si vsetci myslia, ze kazdy druhy iP praska, ale to nie je pravda
Praskanie je druhorade, skor ide o slabu baterku a nestabilitu v niektorych 3G sietach.
//testovali uz aj 3G verziu?
Inak mne to je uplne jedno, vobec nad iP neuvazujem, prijal by som ho iba ako darcek
Slaba baterka ? V klude vydrzis 2-3 dni s baterkou, ked sem tam daco pozres na nete, popocuvas hodinku - dve hudbu ci pozres jeden film. Sak na idnes.cz testovali vydrz.
totalne predrazena vec ... nema kopec funkcii ... je to iba stylovka
absolutne ma neoslovila ... to uz radsej omnia alebo touch diamond
je to len pre ludi co chcu byt cool
staci zadat na youtube iphone sucks ... tie videa ma presvedcili
ps: cez BT sa nedaju prijmat mp3 xcel by som vidiet niekoho kto bude machrovat s iP a pride na posielanie zvoneni a fon za 1000sk ho posle hanbit sa za roh