Mobil z tych "lepsich" ?
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mobil z tych "lepsich" ?
Chcem prejst od N73jky ME k niecomu lepsiemu, jeho nastupca N82 nie je zly, fotky su skvele, no dizajn a tlacidla sa mi hnusia
Co ine sa da zariadit?
Nejaky multimedialny mobil, dobry prehravac, displej, fotak atd..
Co by ste odporucali?
Co ine sa da zariadit?
Co by ste odporucali?
-
t0m4s3
Admin
To mas pravdu, ten hype okolo toho je skutocne nepochopitelny. Jedine co ma na tom telefone zaujalo, je pohodlne surfovanie, inak co sa tyka ovladania - humus.ST1 napísal:Iphone neni o com....pockaj si ked pridu nove iphone teda 3G Iphone skus si to pozicat alebo aspon to vidiet treba a nepochopis ten telefon...
-
cORP.
Addict
Re: Mobil z tych "lepsich" ?
ja sa spytam troska pomimo ked chces prejst s nokie n73 tak by ma zaujimal jej dalsi osud predavas ju alebo vymenis za nieco ci ako ? dik odpis ale na ss nesledujem temy mocDeFeAt napísal:Chcem prejst od N73jky ME k niecomu lepsiemu, jeho nastupca N82 nie je zly, fotky su skvele, no dizajn a tlacidla sa mi hnusia
Co ine sa da zariadit?
Co by ste odporucali?
to tomas: srry trocha musim oponovat v ovladany ked to mam porovnat s LG vievty ci ako sa to vola tak lg vievty je hrozny na dotyk a iphone je naj na dotyk a aj ovladanie proste je to ako keby si behal s myskou ale namiesto mysky mas na monitore svoj prst...kruty displej to ma...mno len ten fotak som velmi neskusal...radsej si kupim nejaku kompaktku abo zrkadlovku kompaktnu ked uz na fotenie...
-
D!eSel_78
Star
Vidim, ze to nikto nespomenul - co tak N78? Viem, ma aj nedostatky v spracovani hlavne, inak ide o podareny telefon. Inak, zamyslam sa ako chcem, ale nenapadne ma nejaky plnohodnotny stroj do blizkej buducnosti od Nokie... Co sa deje? N96 je omacka, N78 nedorobena, Navigator je nastupca 6110 Navigatoru, 6220 Classic tiez nic extra... Nokia stagnuje?

-
DeFeAt
Medium Professional
Tak znova, rozmyslal som nad N95 8GB, N82 a N96
mobil hlavne na fotenie, hudbu (sluchatka si aj tak kupim co najlepsie cize to chce kvalitny ekvalizer), dlhu vydrz baterie..jednoducho multimedialny mobil pre kazddenne pouzivanie
klady a zapory
N82
/
dizajn
fotoaparat
celkove spracovanie, rychlost
tlacidla
skratky pri foteni
tlacidlo na media je blbo umiestnene
N95 8GB
dizajn
upraveny symbian
pri pade sa lahko rozbije? (myslim, vysuvacka)
chyba slot na pam. karty
N96
/
dizajn
excluzivnost telefonu 
pamät + slot na karty
xenonovy blesk, cakal by som pri takomto telefone
ochrana fotaku (moze sa to poskrabat a pod.)
neviem fakt a ak mate nejake ine typy na mobily, hodte to sem a s nejakou charakteristikou a vlastnou skusenostou
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 15:36 )
bump
mobil hlavne na fotenie, hudbu (sluchatka si aj tak kupim co najlepsie cize to chce kvalitny ekvalizer), dlhu vydrz baterie..jednoducho multimedialny mobil pre kazddenne pouzivanie
klady a zapory
N82
N95 8GB
N96
neviem fakt a ak mate nejake ine typy na mobily, hodte to sem a s nejakou charakteristikou a vlastnou skusenostou
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 15:36 )
bump
Z toho tvojho posledného, veľmi slušného výberu (N82,95 a 96) by som to videl na tú 96. Blesk môže byť mínusom, avšak podľa toho, koľko fotiek robíš v tme..a nechránený objektív - si myslím, že ten telefón si budeš strážiť ako oko v hlave, takže toho by som sa nebál. Z tejto trojice rozhodne N96.Nič lepšie, čo by si mohol zohnať ma nejak nenapadá 
-
DeFeAt
Medium Professional
tak to teda neviem..
drzal si niekedy Nkovu radu v ruke?
2 roky som mal N73jku a lepsi mobil svojho casu nenajdes, som s nim bol tak spokojny az az..
Iphone je iba mobil, do ktoreho vrazia tolko penazi na reklamy az to je nechutne
nehovorim ze je skaredy alebo co, no funkciami o ktore tu ide sa da prirovnavat k budiku..
drzal si niekedy Nkovu radu v ruke?
2 roky som mal N73jku a lepsi mobil svojho casu nenajdes, som s nim bol tak spokojny az az..
Iphone je iba mobil, do ktoreho vrazia tolko penazi na reklamy az to je nechutne
nehovorim ze je skaredy alebo co, no funkciami o ktore tu ide sa da prirovnavat k budiku..
Hladas dobry prehravac - ja osobne som nevidel lepsi ako je iPod v iPhone.DeFeAt napísal:Chcem prejst od N73jky ME k niecomu lepsiemu, jeho nastupca N82 nie je zly, fotky su skvele, no dizajn a tlacidla sa mi hnusia
Co ine sa da zariadit?
Co by ste odporucali?
Hladas dobry displej -
Fotak - No tam jedine by sa mu dalo co to vytknut, ale myslim ze fotky poriadene iPhonom su v pohode (pokial ich nechces vytlacat potom na PC)
http://peacock.cz/databox/iphonecamera/iphone.html