Nokia 6300

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

stymi subormy myslim ze staci len odchceknut read only, ale neviem ci naisto na nokie, na SE sa mi zda ze to ide
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

mám tento telefónik.
Dnes som si zakúpil 1GB kartu, a nahral som si na ňu cez nokia soft asi 150 pesničiek. Ale!! Keď si zapnem "prehrávač hudby" stále mi zobrazuje len 70 pesničiek. Knižnicu som aktualizoval. Ale aj tak neukáže zvyšok pesničiek.

Chcem sa vás opýtať či nokia 6300 má nejaké obmedzenie v množstve skladieb, ktoré zobrazí prehrávač.

Ďakujem
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Otec si davnejsie kupil tento phone, dost na neho nadava, lebo pada mu system v najnevhodnejsich situaciach a to pri telefonovani, kompletne sa restartuje system...

clarrick:s tym krytom ma kazdy problem...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Retne: updatni mu soft :roll:
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Kryt je v pohode, drzi ako pribity, uz mi asi 3x zletela na beton z vysky aspon 1,5 metra... Krytka na USB sa casom podda, velmi to nepouzivam,ale ked to tak cca 50x otvoris/zatvoris, uz to pojde lahsie....

Doporucujem updatnut firmware, tiez mam telefon z T-mobile, po nahrani noveho firmware, zmizli vsetky prkotiny od T-mobilu, prehravac hudby sa spusta rychlejsie... :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

foboss: nemas v tom prehravaci vybrane len niektore pesnicky? napriklad nemas len oblubene, alebo naposledy hrane? mrkni do toho a zvol si v hudobnej kniznici vsetky skladby. snad ti to pofici... skus este aktualizovat, resp vypni na noc a rano zapni, mne sa takto objavili skladby co som si tam dala a tiez neboli v prehravaci...
//urcite tam ziadne obmedzenie nie je
karen
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Poradíte mi?

Príspevok od používateľa karen »

Nazdar lidi... potrebovala by som poradiť ohladom tohto telefonu (nokia6300). Po bokoch ma tento telefon po oboch stranach pod tlacidlami hlasitosti, svetielka. A stale svietia :( . Mohli by ste mi poradiť kde sa to da vypnuť ,resp. s cím to má súvislost? Mam totiž dva taketo telefony na jednom to svieti a na druhom nie. V prírucke o tom nieje nic pisane.
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spacesko »

Tie svetielka nemaju nikdy svietit. Maju blikat pri zmeskanej udalosti a pri zapinani telefonu zasvietit. Kamaratovi stale svietili mobil zapnut nesiel. Zhorene cpu a mobil vRt. Mne sa raz stalo ze stale svietili. Pockal som a prestali:)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ehm mam tento fonik dlhsie... a co tu citam na neho narazky.. nic sa mi nestalo, kabel tam dam bez toho aby som daco robil so zadnym krytom, praveze ked reproduktor otocis smerom k napriklad drevenemu stolu hra lepsie..... zhasinanie displeja je pre mna viac vyhoda ako nevyhoda...
trosku mi vadi to obcasne vypnutie ..... ked si ho polozim na stol tak sa vypne alebo dakedy pozrem a je vypnuty... inak nvm co....
som max. spokojny... a mam za sebou par SE..... a aj nokii..... a prehravac je v poho...
karen
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

odpoved pre Spaceska

Príspevok od používateľa karen »

Spacesko mne to svieti automaticky ako zacnem pisat na klavesnici. Nieco sa stym dat robiť musi.na to druhom to nesvieti. Som uz stoho zufala :( .
Napísať odpoveď