Urazky, nadavanie
Urazky, nadavanie
prosim vyjadrenie vedenia k tomuto:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=951550#951550
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=951550#951550
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja asi len tolko, že to zbytočne medializuješ. Načo to tam cituješ? A načo ešte aj zakladaš tému v pripomienach? Nie si prvý ktorý bol nespokojný, stačí niekomu napísať ss a pozreme sa na to. Teraz by som sa nečudoval keby si za svoje rozmaznané správanie dostal ďalšie. Karmu bude mať zablokovanú, posielal vela mínusiek a všetko s podobným textom
//edit: Šu-Do: nie
//edit: Šu-Do: nie
audiotrack - mne je jedno ze dostanem k- alebo k+ predsa na to je to tu je...
zverejnil som to preto - ze som zvedavy co s tym spravite - pretoze to nieje prvy raz.
jedna sa o pravidlo Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).
zakladom diskusie (diskusneho fora) je vediet komunikovat = ak mi tu budu ludia nadavat kvoli rozlicnemu nazoru, alebo len kvoli ich osobnej hluposti - nema zmysel sem nieco pisat.
ak s to nemas ako riesit dalej - zbohom forum, nadavat na mna - kvoli hlupostiam si mozem dat inde.
zverejnil som to preto - ze som zvedavy co s tym spravite - pretoze to nieje prvy raz.
jedna sa o pravidlo Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).
zakladom diskusie (diskusneho fora) je vediet komunikovat = ak mi tu budu ludia nadavat kvoli rozlicnemu nazoru, alebo len kvoli ich osobnej hluposti - nema zmysel sem nieco pisat.
ak s to nemas ako riesit dalej - zbohom forum, nadavat na mna - kvoli hlupostiam si mozem dat inde.
-
XtremeQTXX
Expert
Pravidlo 6. plati, ak ta niekto otvorene v diskusii zacne urazat. V pripade urazok a osocovania cez karma koment, ci SS je to cisto len medzi tebou a danym dotycnym. Najlepsie je si to nevsimat a proste takeho cloveka ignorovat. Ak na to niekto nema gule sa podpisat, tak je asi male zasrane dievcatko, co vycesava babiky po veceroch.
Proste to ignoruj... a neplac.
Proste to ignoruj... a neplac.
zda sa ti ze placem?kinjeril napísal:Proste to ignoruj... a neplac.
inak pani moderatori skvely pristup: jeden pise, ze naco to sem vobec pisem, druhy ze to mam ingorovat co zvedavy co este ma caka...
potom naco ste tu ? budeme ignorovat napr. sirenie warezu, napr. zive linky, dalej mozme ignorovat rasizmus atd sak kazdy ked bude ingorovat a neplakat tak to sa vyriesi najlepsie...
ak vam nezalezi na pouzivateloch svojho fora tak mozte zmazat vsetky moje prispevky.. ja tu koncim... dovi dopo
-
mastermind
VIP