Hacket napísal:ale možno by sa uchytuil aj milan lieskovsky
Tak Milanka hrali v internetovych radiach na ktorych chodia relacie zamerane na novinky z trance hudby
Ale je mozne, ze ho pustaju aj na inych, len sa mi teraz nechce googlit.
Thrash/Death napísal:a ktorá slovenská hudba je podľa teba dobrá? Desmod? No Name?
No No Name so svojou jednou melódiou určite nie... A slovenská hudba sa určite vyrovná väčšine zahraničnej komerčnej hudby. O inej sa baviť nemôžme, lebo po väčšine v rádiách púšťajú...
No neviem ci by slovenske skupiny, robili hanbu v zahranicnych radiach. Otazne je, kto by tomu rozumel, ale anglicky spievajuce skupiny maju sancu. Napriklad, taky Foolk bol myslim aj vysielany na MTV, co je uspech. Samozrejme braky ako NoName, Komajota a podobne by som osobne nepustil ani v slovenskom radiu
raz daaavno (su to uz roky) na jednej nemeckej hudobnej stanici (bud viva abo nemecke mtv nepamatam sa) davali frantiska dobrotu. toto nieje vtip myslim to vazne.
/edit: viem je to ceska pesnicka ale napadlo mi ze to tu spomeniem
SchYzo napísal:raz daaavno (su to uz roky) na jednej nemeckej hudobnej stanici (bud viva abo nemecke mtv nepamatam sa) davali frantiska dobrotu. toto nieje vtip myslim to vazne.
/edit: viem je to ceska pesnicka ale napadlo mi ze to tu spomeniem
Njn je to ceska...
k teme, by som asi zbledol kebyze zapocujem nieco, ale tak mozno niekedy pride aj na nejaky slovensky majiahiiii majiahuuuu hit... ale inac neverim!
viem ze po revolucii bol na MTV Gladiator (este kym hrali hudbu) myslim ze s pesnickou Sweet Little Mouse a viem ze este niekde raz hrali This is Kevin. a myslim ze este DJ Toky je dost popularny aj v zahranici (v nejakej underground techno scene)
k teme, by som asi zbledol kebyze zapocujem nieco, ale tak mozno niekedy pride aj na nejaky slovensky majiahiiii majiahuuuu hit... ale inac neverim!
No neviem, nasi ked chcu spravit nieco taketo, tak to vacsinou dopadne katastrofalne, hlavne s klipom, ktory je v sucasnosti dolezitou sucastou prezentacie pesnicky.
Priklad: (btw bolo to aj na MTV)
tak ked ma toto reprezentovat slovensku hudbu,tak je to fakt bieda... nevravim,ze tu mame nejakych super spevakov,ale dat tam niekoho zo superstar,to uz je fakt sila
nie je to sice zahranicne radio ale v case ked na eurosporte bezal svetovy sampionat v plazovom futbale tak som niekolko krat mal pocit ze pocujem v pozadi "skriekat" na plne Daru Rolins a niektoru jej uchylnu pesnicku...tie MS sa konali vo Francuzsku (Retne - pozdravujeeem)